Are you at your most powerful?

Chief Business & Sales

Als ondernemer en management wil je kansen pakken op het moment dat die zich voordoen. Het liefst met een organisatie die wendbaar en proactief reageert op snelle markt- en  technologische veranderingen. Door de marktdynamiek helder voor ogen te hebben en deze ondernemend en slagvaardig te vertalen naar de interne organisatie.

In tijden van verandering zijn snelheid, overzicht en zakelijk instinct essentieel voor succes. Bij uitstek is dit het domein van onze Chief on Demand, als de noodzaak voor verandering het grootst is. Een actieve sparringpartner aan de managementtafel, die meedenkt, beslissingen neemt en problemen oplost over organisatievraagstukken, marktbewerking en strategische heroriëntatie om de vertaalslag naar de toekomst succesvol en duurzaam te helpen realiseren.

Martin heeft ruime ervaring met veranderprocessen in B2B omgeving ingegeven door organische groei of acquisitie, herstructurering of een voorgenomen fusie. Met een duidelijke agenda en hands-on implementatie creëert hij een solide draagvlak voor alle stakeholders. Basis in commercie met affiniteit voor techniek en passie voor de mens. Martin versterkt de organisatie waar en wanneer nodig door zijn expertise te leveren:

  • Initieert en realiseert verandertrajecten
  • Faciliteert strategieontwikkeling en helpt deze hands-on te implementeren
  • Maakt vertaalslag PMC naar marktexpansie en internationalisering
  • Coacht (multiculturele) accountteams, makelaar in talent
  • Verbindt effectief de schakels in de value chain (sales lead èn klantenservice)
  • Actief betrokken bij contractbesprekingen en onderhandelingen

Autoriteit en houvast zijn de kernwoorden van ons Chief on Demand Concept.
Maar ook authenticiteit en waarneming. De eigen kracht en visie waarmee we objectief naar de organisatie kijken. Dat is niet elke dag nodig, één of meer dagen per maand ondersteuning kan het verschil al maken.

Abonnement.
Deze ‘on demand’ dienstverlening van Triceps kan als abonnement worden afgenomen en ook tailormade worden ontwikkeld. Met dit concept schaal je onze dienstverlening op in periodes waar het nodig is. Hierdoor wordt een Chief on Demand mogelijk voor ondernemingen van elke omvang.

Altijd bereid voor een kennismaking: mossinkoff@triceps.nl, +31 (0)6 26 11 40 04 of LinkedIn.

Martin Mossinkoff