Are you at your most powerful?

Chief Communications, Digital Marketing & Branding

Bob adviseert mensen, merken en organisaties die zich voorbereiden op veranderingen in technologie, werk en communicatie.  Het speelveld voor organisaties en merken is zo complex geworden dat het tempo van de veranderingen nauwelijks is te overzien voor leiders. Achterblijven is geen optie, maar hoe weet je dat je de juiste mensen hebt en dat ze doen waar je als bedrijf en merk voor staat?  Wat doe je zelf, wat besteedt je uit? Hoeveel budget moeten je alloceren en hoe meet je het rendement?  Wat doe je als het mis gaat? Eén negatieve tweet kan funest zijn voor je merk. Zeker als het ‘viral’ gaat.  Wie is verantwoordelijk voor crisismanagement en hoe kom je er sterker uit? Reputatieschade kun je niet altijd vermijden, maar je kunt je er wel goed tegen wapenen.  

Bob Hekkelman heeft een brede ervaring met communicatiemanagement in een internationale en multiculturele omgeving. Specifieke aandachtsgebieden zijn;

  • Het optimaliseren van digitale marketing en communicatiestructuren en processen
  • Het creëren van ‘value propositions’ voor merken en organisaties
  • Ontwikkelen & acquireren van relevante kerncompetenties 
  • Multi Channel Communicatieadvies, budgettering en ROI
  • Selectie, beoordeling, contractonderhandeling met externe bureaus

Autoriteit en houvast zijn de kernwoorden van ons Chief on Demand Concept.
Maar ook authenticiteit en waarneming. De eigen kracht en visie waarmee onze professionals opereren en waarmee ze objectief naar de organisatie kunnen kijken. Dat is niet elke dag nodig, een aantal dagen per maand hulp bij het invullen van je strategie kan het verschil maken.

Abonnement.
De ‘on demand’ dienstverlening van Triceps kan als abonnement worden afgenomen en kan ook tailormade worden ontwikkeld. Met dit concept schaal je onze dienstverlening op in periodes waar het nodig is. Hierdoor is de Chief on Demand voor elke ondernemingen een oplossing.

Neem contact op met Bob Hekkelman;  hekkelman@triceps.nl, +31 (0) 69 03 31 20 of LinkedIn.

Bob Hekkelman