Are you at your most powerful?

Chief Marketing Officer

Christa heeft zich in de praktijk bewezen als een succesvolle e-Commerce & Omni-channel ondernemer/manager die in staat is de vertaalslag te maken vanuit de Customer Journey analyse naar de (digitale) retail & e-Commerce solutions. Daarbij steeds de strategische, organisatorische en financiële consequenties overziend.

Retail organisaties en -brands hebben steeds vaker te maken met E-commerce en Omni-channel vraagstukken die niet alleen voor de interne disciplines implicaties hebben. Ook het krijgen van de consent en medewerking van de bestaande externe retail & business partners is een kritische factor voor succes. Potentieel kanaal- conflict en kannibalisatie risico’s liggen op de loer. In de praktijk helaas vaak een reden om een (gedeelte) van de E-commerce strategie uit te stellen met het risico de boot te missen. De bekendere (Franchise) voorbeelden hiervan zijn: De Bart Smit, HEMA, Intertoys en V&D.

Staat jouw organisatie voor een vergelijkbare verandering en kun je daarbij tijdelijke management hulp gebruiken? Dan kan onze Chief on Demand Christa Bosman je goed van pas komen. Vanuit een jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de conversie funnel, het digitale landschap en de dynamiek & financiële implicaties van e-Commerce /Omni-Channel overziet zij de implicaties. En van daaruit kan zij ook eventuele (tijdelijke) strategie aanpassingen doen. Dit met talent voor het inschatten van de verhoudingen binnen je organisatie en het vermogen te inspireren en te motiveren.

Autoriteit en houvast zijn de kernwoorden van ons Chief on Demand Concept.
Maar ook authenticiteit en waarneming. De eigen kracht en visie waarmee onze professionals opereren en waarmee ze objectief naar de organisatie kunnen kijken. Dat is niet elke dag nodig, één of twee dagen per maand hulp bij het invullen van je strategie kan het verschil al maken.

Abonnement.
De ‘on demand’ dienstverlening van Triceps kan als abonnement worden afgenomen en kan ook tailormade worden ontwikkeld. Met dit concept schaal je onze dienstverlening op in periodes waar het nodig is. Hierdoor is de Chief on Demand voor elke ondernemingen een oplossing.

Neem contact op met Christa Bosman-Wateler:  bosman@triceps.nl, +31 (0)6 55 75 07 50 of LinkedIn.

Christa3x3b