Are you at your most powerful?

Chief Technology Officer

De Chief Technology Officer is de grootmeester simultaanschaak die technologie, business en mensen met elkaar verbindt en daaruit het maximale weet te halen. Hij moet daarom een duizendpoot zijn met een veelzijdige én diepgaande kennis van, ervaring met en gevoel voor bedrijfsprocessen, technologie én mensen. Ieder High Tech bedrijf heeft zo’n CTO nodig maar niet ieder bedrijf kan zich zo’n zwaargewicht fulltime en permanent veroorloven. Daarvoor biedt Triceps de CTO on Demand, een CTO die flexibel beschikbaar is en op maat levert.

Voorbeelden

  • Opstellen van een technologie-strategie en een portfolio met scherpe, business-gerichte keuzes
  • Stroomlijnen van het ontwikkel- en gateway proces, managen van risico’s
  • Identificeren van nieuwe high tech business opportunities 
  • Volwassen maken van de samenwerking tussen de ontwikkelafdeling en de andere delen van het bedrijf.

Joost Horsten heeft 30 jaar industriële ervaring en kent het klappen van de zweep in zowel grote multinationals als kleine high tech startups. Hij is een high tech vrijdenker, een generalist met diepgang en gevoel voor mensen. Joost heeft zijn sporen verdiend in fundamenteel wetenschappelijk onderzoek, engineering en new business development, als onderzoeksdirecteur, technologie manager, business strateeg, general manager, startup CEO en coach voor teams en executives. Zijn specifieke expertise is in digitale producten en diensten, combinaties van hard- en software en producten voor eindgebruikers.

Autoriteit en houvast zijn de kernwoorden van ons Chief on Demand Concept.
Maar ook authenticiteit en waarneming. De eigen kracht en visie waarmee onze professionals opereren en waarmee ze objectief naar de organisatie kunnen kijken. Dat is niet elke dag nodig, een aantal dagen per maand hulp bij het invullen van je strategie kan het verschil maken.

Abonnement
De ‘on demand’ dienstverlening van Triceps kan als abonnement worden afgenomen en kan ook tailor made worden ontwikkeld. Met dit concept schaal je onze dienstverlening op in periodes waar het nodig is. Hierdoor is de Chief on Demand voor elke ondernemingen een oplossing.

Neem contact op met Joost Horsten via: horsten@triceps.nl, +31 (0)6 55 39 88 76 of LinkedIn.

Joost Horsten