Heeft jouw organisatie een gedegen aanpak voor maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Social Responsibility

Heeft jouw organisatie een gedegen aanpak voor maatschappelijk verantwoord ondernemen? Denk je na over genderbeleid, diversiteit en duurzaamheid?

Dan heb je methodologieën, handvatten en vaardigheden nodig om jouw organisatie om te vormen naar een duurzaam en maatschappelijk verantwoordelijke handelswijze.

Als consultant begin ik het proces met het begrijpen van de behoeften van jouw organisatie en het aanreiken van effectieve en praktische manieren om bewustwording en gedragsverandering te implementeren.

Met een Master in Social Responsibility en PhD in Human Development, evenals ervaring op het gebied van het bedrijfsleven, bied ik een mix van theoretische en praktische strategieën, programma’s en trainingen.

Mijn ervaring als expert in maatschappelijk verantwoord ondernemen omvat een succesvolle en internationale implementaties van genderbeleid, GRI-rapportering, CSR-commissies, duurzaamheidsprogramma’s, integratie van mensen met een beperking, diversiteit en inzicht in wereldwijde best practices.

Laten we samen werken om effectieve veranderingen en bedrijfsvoering te realiseren voor een langdurig welzijn in jouw organisatie.

Neem contact op met Louise Catán: + 31 (0) 6 5718 2749 – email catan@triceps.nl

Leiden met bewustzijn, uitvoeren met excellentie en gedreven door passie.

International Consultant / Coach & Trainer / Social Responsibility Expert
+31(0) 6 5718 2749
Geïnspireerd en zeer gemotiveerd door de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn, ben ik een leider die zich onderscheidt door meerdere vaardigheden en talenten. Als Nederlands-Mexicaanse heb ik in verschillende culturen geleefd en gewerkt en daarmee een uniek perspectief en expertise ontwikkeld rondom mensen, organisaties en leiderschap.

Mijn werk vindt zijn oorsprong in drie vakgebieden. Mijn PhD in Human Development biedt het kader, de kennis en een effectieve methode om het succes van een organisatie te verzekeren. Mijn opleiding tot artistiek leider in theater en educatie, een Master in Social Responsibility gekoppeld aan mijn ervaring in het bedrijfsleven vormt een combinatie die mij een multidisciplinair perspectief geeft om de mens in zijn verschillende facetten te benaderen. Dat resulteert in vernieuwend leiderschap en een verbeterde organisatiecultuur voor mijn klanten.

Mijn werkervaring omvat succesvolle veranderingstrajecten bij internationale bedrijven (o.a. Heineken, Volkswagen, EY, Stockmarket MX, Grupo Bimbo) en MKB-organisaties waar strategieën zijn geïmplementeerd die resulteren in bewustzijnsverandering en verhoogde productiviteit. Daarnaast was ik meer dan 7 jaar hoofddocent in executive trainingen aan de ITAM University.

Mijn zelfontwikkelde, innovatieve trainingen zijn samengesteld uit een unieke mix van methodologieën en worden aan een breed publiek en in meerdere sectoren aangeboden. De onderwerpen zijn onder andere eigentijds leiderschap, onderhandelingstechnieken, communicatie, teambuilding, emotionele intelligentie en design thinking.

Met een duidelijke visie op vernieuwend leiderschap, bied ik mijn klanten een authentiek, persoonlijk en hoogwaardig traject. Mijn ervaring varieert van grootschalige evenementen tot groepen en individuele processen. Als consultant en leidinggevende in bedrijven heb ik door mijn ervaring direct inzicht gekregen in de vaardigheden die leiders nodig hebben voor een directe en efficiënte toepassing in hun werk. Internationale trainingen en adviezen zijn gegeven in vijf verschillende talen.

Heeft jouw organisatie nog niet de juiste leiderschapscultuur? Heb je vastgesteld dat je de vaardigheden van jouw teams moet verbeteren? Sta je op het punt om strategieën voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in jouw bedrijf te implementeren?

Ik werk graag met jou samen om de kansen in je bedrijf te identificeren en een innovatieve en efficiënte aanpak te bieden om bewustzijn te creëren en goed presterende teams en leiders te genereren.

Laten we aan de slag gaan om je bedrijf te laten groeien door talent, leiderschap en sociale verantwoordelijkheid van jouw teams te versterken.

Neem contact op met Louise Catán: +31 (0) 6 5718 2749 – email: catan@triceps.nl