Are you at your most powerful?

Groeien is durven te veranderen
+31 (0)6 19 03 31 20

Bob Hekkelman

Tijdens mijn studie Communicatie in Utrecht werkte ik in de zomermaanden als entertainer op een Camping in Frankrijk. Ik leerde dat je mensen van verschillende nationaliteiten heel goed met elkaar kunt verbinden door ze te laten samenwerken door plezier te hebben. Ik kon toen niet vermoeden dat dit het fundament zou worden voor een internationale carrière in marketing en communicatie.

De afgelopen 25 jaar heb ik leidinggegeven aan twee communicatiebedrijven van WPP in Bangkok, Jakarta, Manila, Helsinki en Amsterdam. Naast ondernemen en merkenstrategie heb ik me veel beziggehouden met digitale transformatie en de eisen die de nieuwe werkelijkheid stelt aan bedrijven en werknemers om te groeien.

 

Ook in de steeds complexer wordende virtuele wereld blijft het essentieel dat mensen betrokken zijn bij hoe de business functioneert en verandert, de rol die ze hierin spelen als mens en professional en hoe het voor beiden samenkomt.  Ik houd van mensen, ben nieuwsgierig naar wat ze beweegt en durf grenzen op te zoeken om tot de kern te komen van hun persoonlijke ambities.  Door oprecht en effectief te communiceren. Daar ligt mijn kracht en de sleutel tot verandering.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.