Are you at your most powerful?

Succesvol Business Development door mensen en culturen te verbinden
+971 50 55 32 589

Cees-Jan de Maaker

Mijn jarenlange ervaring met eindverantwoordelijke posities in internationale Sales, Marketing en Business Development heeft geresulteerd in een waardevol en extensief netwerk van organisaties en business leaders in Europa, Midden – Oosten, Azië en Afrika.

Als consultant, investeerder en C-level Executive in de internationale energie-, en kapitaalgoederenmarkten ligt mijn toegevoegde waarde in Business Development, Sales, Innovatie en Groei. Ik haal er veel voldoening uit om een (scale up) organisatie, op basis van een scherpe analyse van een groeistrategie te voorzien en de eventuele veranderingen aan te sturen die leiden tot het realiseren van de gestelde doelen. Het onderkennen & overbruggen van culturele verschillen in combinatie met een scherpe business sense zie ik als mijn kracht bij het internationale zakendoen.

Acterend vanuit Dubai en Nederland ondersteun ik als consultant en Chief on Demand graag organisaties die resultaten willen boeken met hun internationale expansieplannen.