Are you at your most powerful?

Als ik het even minder weet, doe ik altijd een stapje vooruit
+31 (0)6 55 75 07 50
Vanuit jonge honden enthousiasme startte ik mijn carrière in de traditionele wereld van de papier industrie. In de 9 jaar daaropvolgend, heb ik als vrouw in een klassiek mannenbolwerk alle traditionele Sales- en Marketing management lagen mogen doorlopen. En letterlijk ook de wereld over mogen zwerven!
Met de overstap naar Ricoh Sales Management en daarna 4 jaar in het Marketing MT van het snelgroeiende mobiele telecom bedrijf Libertel (Vodafone) ging er een compleet nieuwe wereld voor mij open;  die van startups en groei en niet te vergeten de 1e digitalisering slag richting consument.  De stap daarna naar eigen ondernemerschap in de modebranche maakt het plaatje in diversiteit compleet.

Mijn  interesse in de strategische kant van de marketing distributiemix werd verder aangewakkerd doordat digitalisering een steeds belangrijker onderdeel van de customer journey leek te gaan worden. Vanuit ondertussen een moederschap rol een master in Online Marketing Management gedaan,  gecombineerd met een startup van een eigen webshop in kidslifestyle. Om een paar jaar later het bedrijf succesvol te verkopen en met gezin en hond ons een paar jaar in  Zuid Afrika te vestigen, een periode van verrijking op zich!  2 jaar na terugkomst in Nederland en een aantal interim Omni-Channel Management projecten rijker, heb ik mij bij Triceps aangesloten als Business Consultant/ Carrière Coach.

Ik ondersteun nu graag business en individuen in het uitdagen en toetsen van zichzelf,  hun business plannen en/of hun doorgroei scenario’s. Als mens blijf ik die vrouw met enorme drive en ambitie en lol, gecombineerd met een flinke dosis ervaring, relativering en (zelf)spot. Hiermee help ik je graag jouw drive voor de goede zaken aan te wenden, daar gaat het om!