Are you at your most powerful?

Mensenkennis en business intuïtie: een krachtige combinatie
+31 (0)6 26 11 40 04
Wat is er mooier dan vraagstukken bespreken en met elkaar oplossingen bedenken, hoe lastig of onmogelijk die ook lijken?  Bij Artsen zonder Grenzen, Fokker en Vanderlande heb ik oa. ervaren dat teamdynamiek, de juiste mensen op de juiste plaats, coachen en verbinden (zowel binnen als buiten de eigen organisatie) van onschatbare waarde zijn, en niet alleen in een cross-culturele omgeving. Daar ligt mijn passie om mensen te stimuleren en te motiveren, verandering te coachen, teams te bouwen of de juiste vrouw of man te vinden.

Gedurende vele jaren heb ik internationale en op export gerichte ondernemingen geleid. Veel gereisd en ook gewoond in Azië en Zuid-Amerika. Ik heb ervaren dat organisaties, die uitdagingen met lef aangaan en in staat zijn wendbaar en proactief te reageren op snelle markt- en  technologische veranderingen het meest succesvol zijn. Door de juiste mensen en ervaringen te verbinden en perspectief te bieden. Door marktdynamiek intern te vertalen naar ondernemerschap en slagvaardigheid van de organisatie. Waarbij processen, innovatie, herstructurering en supply chain strategische schakels zijn van groei en waardevermeerdering.

Hier komen mensenkennis en business intuïtie bij elkaar. Een krachtige combinatie die het verschil maakt. Een ervaring die ik als consultant en ook als CCO chief-on-demand graag deel om bij te dragen aan het succes van iedere onderneming en haar mensen.

Altijd geïnteresseerd in een kennismaking.