Are you at your most powerful?

Bevlogenheid ontstaat als we doen wat bij ons hoort en daarmee worden wie we zijn!
+31 (0)6 51 07 32 66

Willem Hornstra

Ik ben een coach die mensen hun carrière en leven weer in beweging laat brengen. In een hectisch salesleven bij Philips leerde ik bedrijven, verschillende manieren van zakendoen en wat dat van mensen vraagt kennen. Ik ontdekte ook dat sales mij niet de bevlogenheid gaf. Ik rolde een outplacementtraject in en leerde daar zelf mijn eigen leven te sturen. Ik besloot coach te worden en daarmee begon de ondertussen 10 jaar praktijkervaring die ik heb met het combineren van zakelijkheid met de ziel van de mens. De samenhang tussen de ziel van mensen en zaken doen, boeit me en snap ik. Ik toon mensen de gedachten en overtuigingen die ze over zichzelf hebben en het effect ervan op en de consequenties voor hun eigen leven. Wie en wat een mens is, bepaalt in welke rol en omgeving die mens bevlogen raakt. Zakelijk, en ook privé. Ik begeleid mensen op die ontdekkingsreis en bij het bereiken van doelen.

Als mens koppel ik warmte aan analyse en doelgerichtheid aan het houden van mensen. Persoonijke vrijheid en verantwoordelijkheid staan hoog in mijn vaandel en ik leef en werk vanuit een groot respect voor de vrijheid van het individu. Techniek en wetenschap boeien mij en optimisme maakt dat ik geloof in de mensheid.

Neem het stuur in eigen handen en durf je koers te wijzigen wanneer je je geremd voelt. Ik begeleid  je om je jouw “X-Factor” te laten ontdekken. Jouw unieke combinatie van wie je bent en wat je geleerd hebt. Daarmee maak jij het verschil! Daarmee ontstaat bevlogenheid.

Specialiteiten: competentieanalyse, versterken assertiviteit, sollicitatietraining.

NOBCO aansluitnummer 5671.

Neem contact op met Willem Hornstra: hornstra@triceps.nl