Senior Business Consultant: Gespecialiseerd in Afvalmanagement

Hij heeft zeer ruime management ervaring, is doel-en taakgericht. Zijn pragmatische instelling, hoge mate van effectiviteit en gestructureerde werkwijze maken hem breed inzetbaar. Zijn ondernemerschap en leiderschap brengen snelheid, scherpte en besluitvaardigheid binnen bedrijven / organisaties zodat hij gezamenlijk het gewenste resultaat weet te bereiken.

Hij is zakelijk gedreven, ondernemend en coachend op het operationele, commerciële en financiële vlak. Hij heeft overtuigingskracht en het vermogen zich snel aan te passen aan veranderingen. Als echte teamplayer beschikt hij over uitstekende communicatieve vaardigheden. Hij wordt getypeerd als een echte people manager.

Woorden die bij hem passen zijn: klantgericht, resultaatgericht, inspirerend en innovatief.

Zijn specialisme is organisaties te structureren en reorganiseren. Met zijn pragmatisme en effectiviteit heeft hij bij ondernemingen structuur en efficiency aangebracht in de logistiek wat heeft geleid tot een verbeterd rendement. Met zijn gedrevenheid en ondernemerschap heeft hij vorm gegeven aan de ontwikkeling van de Regio dmv overnames / integraties van bedrijven door mensen te respecteren en culturen bijeen te brengen.

M.b.v. quick scans hoofdzaken van bijzaken gescheiden en een efficiëntere sorteerlijn geëxploreert en een renderend recycling, bouw en sloopafval en papier bedrijf neergezet.

Als milieu manager heeft hij een commerciële afdeling geleid van “passief naar actief”,  inkoopvoordelen gerealiseerd, een logistiek afdeling gereorganiseerd en efficiency verbeteringen aangebracht met als resultaat een omzetstijging en resultaat verbetering.

Deze ervaren ondernemende consultant helpt je graag op tijdelijke basis om je bedrijfsdoelen te bereiken en samen met jou je bedrijf met vertrouwen de toekomst in te kunnen nemen.

Wil je meer informatie over dit talent? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel met de verantwoordelijke consultant.

Wij zorgen voor de oplossing
+31 (0)6 21 25 35 40