Algemeen Directeur Food & Agri, markt- en ketengerichte productie, groei, samenwerking

Resultaatgerichte directeur (Wageningen Ir.) met international ervaring in de B2B food en agri. Heeft een bewezen track record in het realiseren van groei van complexe businesses. Voegt waarde toe aan commodity’s, door een marktgericht en ketengerichte aanpak. Geeft met passie concrete vorm aan het begrip duurzaamheid.

Constructieve, optimistische persoonlijkheid, die verbinding realiseert tussen mensen en partijen. Creëert consensus en inspireert.

Bouwt een team van professionals, creëert coherentie en boekt resultaten. Neemt het voortouw en is in staat met ambitie en zelfvertrouwen groei te realiseren en innovaties aan te jagen. Ontwikkelt toekomstige bestendige relaties in de productie keten.

Zoekt een rol als eindverantwoordelijke, om leiding te geven aan de vorming en groei van een toekomstige bestendige business in de dierlijke of plantaardige sector. Zorgt voor een verbeterde samenwerking met ketenpartijen. Levert resultaten met doelgericht teamwork.

Wil je meer informatie over dit talent? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel met de verantwoordelijke carrière coach.

Mijn kennis en inzicht rond ondernemerschap deel ik graag
+31 (0)6 29 50 40 30