Algemeen Directeur met internationale ervaring in Techniek & Industrie

Deze energieke algemeen directeur heeft een sterke focus op commercie. Hij beschikt over rijke internationale management ervaringen in technology-en service bedrijven voor de procesindustrie, de infra, energie- en de maritieme sectoren.

Door zijn management stijl en ervaring is hij in staat ingenieurs en techniek te verbinden met de strategische-, financiële- en management aspecten van een bedrijf. Hierdoor weet hij samen met hen een positieve impact op de omzet en winst van een bedrijf te creëren.

Hij hanteert een strategische aanpak als het gaat om problemen maar tegelijkertijd heeft hij inzicht in wat praktisch haalbaar is. Een sterke focus op resultaat en een proactieve aanpak van obstakels zijn kenmerkend voor hem.

Als effectieve en succesvolle relatiebouwer zoekt hij proactief naar input, ideeën en support van anderen. Daardoor is hij in staat om engagement en support te creëren op alle niveaus in een organisatie en zijn plannen succesvol te implementeren. Zijn streven is om elke situatie zoveel mogelijk vanuit klantperspectief te benaderen.

Hij zoekt een (interim) management/directie rol met voldoende mate van autonomie en omvang (vanaf 50 MEuro plus).

Wij zorgen voor de oplossing
+31 (0)6 21 25 35 40