CFO met ruime internationale ervaring beschikbaar voor een nieuwe uitdaging

Hands on betrouwbare finance business partner met ruime internationale ervaring. Door mijn kennis van finance, de challenges in de business en inzicht in de bedrijfsprocessen, ben ik in staat een leidende rol te spelen binnen een management team.

Integriteit en transparantie zijn kernbegrippen voor mij. Dat maakt dat ik een kritische sparringpartner ben die stevig in de schoenen staat en met argumenten overtuigd moet worden. Mijn analytisch inzicht, no nonsense aanpak en strategische mind-set helpt mij om voor het bedrijf optimale resultaten te behalen.

Voor mijn mensen sta ik pal, iemand die ze altijd kunnen benaderen voor zakelijke en persoonlijke vragen. Verder krijg ik veel energie van het leiden van een team en het coachen van individuen.

Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe rol als financieel MT lid en rechterhand in een internationaal georiënteerde omgeving.

Wil je meer informatie over dit talent? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel met de verantwoordelijke carrière coach.

De kwaliteiten van de mensen zijn de kwaliteiten van het bedrijf
088 - 5000 500