Directeur met ondernemersdrive en innovatiekracht

Als ondernemende en betrouwbare professional ontwikkelde hij zich van een leidinggevende functie op de werkvloer naar een directiefunctie in de logistieke en afvalverwerkende industrie. Inkoop, productie, verkoop & marketing; het leiden van diverse disciplines en afdelingen geeft deze kandidaat veel voldoening. Tevens neemt hij de verantwoordelijkheid om processen te verbeteren en samenwerking tussen afdelingen te bevorderen. Hij is bovendien zeer loyaal en standvastig en ziet samenwerking als een gemeenschappelijk belang.

De kwaliteiten van deze kandidaat komen het best tot zijn recht bij een inspirerende, innovatieve en duurzame onderneming, waar hij als directeur de operationele verantwoordelijkheid heeft. Hij zoekt een omgeving waar zijn inbreng gestimuleerd en gewaardeerd wordt en zal daarbij nooit het oogpunt van de ondernemer uit het oog verliezen.

De aanwezigheid van deze directeur brengt structuur, innovatie, communicatie en enthousiamse; structurele verbeteringen in de operatie en het rendement zijn met zijn komst gegarandeerd.

Wil je meer informatie over dit talent? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel met de verantwoordelijke consultant.

De kwaliteiten van de mensen zijn de kwaliteiten van het bedrijf
088 - 5000 500