Directeur brengt commerciële slagkracht voor technisch MKB-bedrijf of scale-up

Commercieel en strategisch sterke directeur met langjarige Sales en Marketingervaring, opgedaan in food en technische bedrijven in Europa. Heeft zich via verschillende posities in Marketing, Sales, Global Accountmanagement en Algemeen Management verder ontwikkeld tot directeur.

Eindverantwoordelijk voor meerdere (internationale) klanten, projecten en personeel. Vasthoudend, verbindend, creëert klant-specifieke oplossingen en bereikt maximaal resultaat OTIF door gericht inzetten van competenties. Hecht belang aan goede communicatie op alle niveaus en creëert oplossingen welke bijdragen aan een positieve ontwikkeling van de organisatie en business. Ontwikkelt een expliciete groeistrategie en brengt deze tot uitvoering.

Ondernemen, altijd een extra stap zetten, bouwen aan new business door relatiemanagement met doel groei te genereren. Wil als eindverantwoordelijke leidinggeven aan een bedrijf in de technische maakindustrie met internationale groeipotentie.

Participeren (MBI) behoort tot de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over dit talent? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel met de verantwoordelijke consultant.

Mijn kennis en inzicht rond ondernemerschap deel ik graag
+31 (0)6 29 50 40 30