Finance Director met veel ervaring in project risk management, internal control en compliance.

Finance Director met 25 jaar internationale werkervaring in de energiesector, engineering en consultancy. Doelgericht en creëert pragmatische, business gerichte oplossingen.

Maakt complexe situaties inzichtelijk dankzij een sterk analytisch vermogen. Gericht op een goede organisatie en het ontwikkelen van mensen om blijvende verbeteringen te bereiken.

Veel ervaring met project risk management, internal control en compliance. Is inspirerend voor zijn omgeving en communiceert open en duidelijk. Zoekt een CFO rol binnen een MT van een groeiende, internationale B2B organisatie met een sterk innoverend karakter, met voorkeur voor de energiesector of high tech.

Kernwoorden die op deze executive van toepassing zijn: Project Control, Internal Audit, Governance, Mergers and Acquisitions, Risk Management, Engineering, Consultancy, Shell, Offshoring, Treasury, Investor Relations, SAP, Certified Internal Auditor (CIA), Register Controller (RC), Blockchain, Energiesector, Procesindustrie, Hightech.

Wil je meer informatie over dit talent? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel met de verantwoordelijke consultant.

De kwaliteiten van de mensen zijn de kwaliteiten van het bedrijf
088 - 5000 500