Algemeen of Commercieel Directeur a.i. met een specialisme in Selling-Cycle Management

Hij zoekt een bedrijf met ambitie waar hij als all round interim manager kan helpen de commerciële doelstellingen sneller te realiseren. Als die ambitie er is, is hij op zijn plek – de betreffende industrie en de grootte van het bedrijf zijn voor hem minder belangrijk. Deze expert is een stevige professional die waardevol is in uiteenlopende bedrijfstakken.

Selling cycle management, ook wel funnel management genoemd, is één van zijn specialismes. Zeer van belang voor alle bedrijven die met sales management een productiviteitsslag willen maken. Een omzetgroei tot wel 20% en top performance via je sales-en accountmanagers kan hiermee worden behaald. Zo brengt onze kandidaat het bedrijf/afdeling naar high performing resultaten. Het commerciële vak leerde hij bij het Amerikaanse (Rank) Xerox in de jaren ‘90 en ontwikkelde hij verder bij Libertel/Vodafone. Verder stuurde hij jarenlang retail in de consumentenmarkt aan en is hij ervaren in de zakelijke markt van midden en klein bedrijf tot en met corporate.

Met deze kandidaat haalt een bedrijf een professional in huis die mensen verbindt, die overzicht houdt op de belangrijkste doelstellingen en die de rust bewaart. Bij hem geldt: afspraak is afspraak. Hij brengt structuur aan en houdt op een prettige informele manier controle. Hij geeft de afdeling focus en plezier in het werk en ziet de hands-on-mentaliteit als sleutel tot succes. Zo laat hij mensen en bedrijven groeien in hun resultaat.

Wil je meer informatie over dit talent? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel met de verantwoordelijke consultant.

Wij zorgen voor de oplossing
+31 (0)6 21 25 35 40