IT executive, actief op het snijpunt van business en operations is beschikbaar voor een nieuwe uitdaging

Hij is zijn carrière begonnen op de grote vaart, vanuit een hang naar avontuur en nieuwsgierigheid. Aan boord is het inzicht ontstaan van het belang van een hechte samenwerking en het nemen van verantwoordelijkheid. Ook is toen het belang van een goede opleiding als basis voor verdere groei duidelijk geworden en na enkele jaren op de grote vaart heeft hij weer in de schoolbanken plaatsgenomen op de technische universiteit.

Hij voelt zicht het beste op zijn plek in een situatie waarbij er een ambitieuze groeidoelstelling is. Door het definiëren van een pakkende visie en het goed scheiden van hoofd- en bijzaken heeft hij bewezen resultaten behaald, vaak in technisch complexe omgevingen.

Hij heeft een commercieel gedreven achtergrond maar is met name op zoek naar een rol waarin hij integraal eindverantwoordelijk is voor het resultaat. Hij is een vernieuwer en altijd op zoek naar innovaties en verbeteringen met als doel: groei.

Wil je meer informatie over dit talent? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel met de verantwoordelijke consultant.

Wij zorgen voor de oplossing
+31 (0)6 21 25 35 40