Market oriented technical director in high/health-tech for the hard challenges

Bouwde als technisch consultant en principal scientist een diep technisch en strategisch inzicht op. Heeft vervolgens commerciële en operationele ervaring opgedaan bij een aantal ventures, in o.a. Med Tech, als founder en CEO/CTO.

Succesvol verantwoordelijk voor o.a. initiële financiering, technische roadmap, team building en het hele traject van concept tot product op de plank.

Inspirerend. Optimistisch. Levert verrassende resultaten door als creatieve probleemoplosser, dwars door alle disciplines heen, verbanden te leggen en verbindingen te maken. Dringt bij complexe, onoverzichtelijke situaties snel door tot de kern. Schept overzicht en realiseert met oog voor alle belangen een integrale oplossing. Weet daardoor tijdig de juiste technische innovaties te identificeren en in te voeren.

Volgende stap is een strategische technische uitdaging in de Hightech of HealthTech, b.v. als CTO. Zet daarbij zijn visionaire technisch inzicht in om doorslaggevend te zijn bij het naar de markt leiden, op globale schaal, van complexe technologische doorbraken en bouwt de teams en infrastructuur om deze om te zetten in een commercieel succes.

 

Wil je meer informatie over dit talent? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel met de verantwoordelijke consultant.

    Mijn kennis en inzicht rond ondernemerschap deel ik graag
    +31 (0)6 29 50 40 30