Ervaren bestuurder die zorgt voor verandering, verbinding en groei in het publiek-private domein

Ziet vanuit een positieve instelling altijd een oplossing en brengt daarmee nieuwe ontwikkelingen tot stand. Deze bestuurder heeft een brede interesse, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en geeft niet snel op. Zijn inlevingsvermogen en vaardigheid om zaken te beïnvloeden zijn groot. Hij werkt graag met en voor mensen en zoekt hierbij de verbinding. Het lukt hem goed om het overzicht te bewaren en zorgt hiermee voor rust.

Een empathisch leider die altijd kansen ziet, waar nodig met een nieuwe visie komt en die anderen tot zijn recht laat komen. Hij heeft een brede bestuurderservaring in eindverantwoordelijke functies in zowel de profit als non profit sector. Door zijn grote betrokkenheid bij een organisatie weet hij wat er speelt en creëert daarbij een prettige werksfeer waardoor mensen met plezier voor hem willen werken.

Hij zoekt een eindverantwoordelijke functie waarbij hij het boegbeeld is voor een organisatie in het publiek-private domein. Er moet wel sprake zijn van maatschappelijke impact.

Wil je meer informatie over dit talent? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel met de verantwoordelijke consultant.

De kwaliteiten van de mensen zijn de kwaliteiten van het bedrijf
088 - 5000 500