Talentvolle Supply Chain professional met verstand van commercie

Een logistieke en commerciële perfectionist die zijn kunde en kennis maximaal wil aanwenden om betere samenhang en samenwerking in logistiek, operations en inkoop te realiseren.

Door zijn meer dan 20 jaar internationale ervaring binnen de Supply Chain is hij zowel op managementniveau als hands-on in de operatie van grote meerwaarde.

Hij heeft in dynamische omgevingen gewerkt zoals de distributie, handel, retail, on en off-line. Hij is gewend te werken met ambitieuze specialisten, is betrouwbaar, plezierig als persoon en heeft zijn denken en doen in balans.

Samenwerken met hem zorgt voor een optimaal functionerende Supply Chain. Hij houdt het overzicht en de balans bij verander- en verbeter trajecten. Hij implementeert en levert op. Schakelt makkelijk tussen leveranciers, klanten en de interne organisaties. Het betreft hier een uitstekende verbinder van de wereldwijde waardeketen. Zoekt actief naar win-win situaties met partners voor resultaat en service verbeteringen.

Het is zijn ambitie te werken in een internationale Supply Chain rol, bij voorkeur dicht op de commercie. Hij werkt graag samen met in- en externe partijen aan een proces van voortdurende structuur- en resultaatverbeteringen.

Wij zorgen voor de oplossing
+31 (0)6 21 25 35 40