Are you at your most powerful?

De kwaliteiten van de mensen zijn de kwaliteiten van het bedrijf
088 - 5000 500

Jan Michielsen

“Ik ben een bereisd man, dat mag je rustig stellen. En dat bedoel ik niet alleen fysiek, ook mentaal heb ik veel kilometers gemaakt. Op beide trajecten heb ik ogen en oren de kost gegeven en waar ik werkte heb ik die kennis in de praktijk gebracht. Daarmee heb ik geleerd dat je de business moet snappen om met HRM succes te kunnen boeken. Een wellicht nog belangrijkere les is dat het welzijn en het ‘welfunctioneren’ van mensen de kracht van een organisatie bepalen. Je moet de mensen echt kennen om veranderingen zin te geven. Levenservaringen op diverse fronten hebben mijn voelsprieten gepolijst. Echt luisteren, krachtig interveniëren en doelgericht acteren. Horen wat niet gezegd wordt en zien wat niet getoond wordt. Daar zit de waarheid, daar zit de oplossing, daar zit de fun van mijn werk. Dan kun je groei, krimp, fusies en veranderingen vertalen naar de menselijke maat.”

“Hier worden individuele talenten geanalyseerd, gecultiveerd en opnieuw ingezet waar ze op hun plaats zijn. Waar ze renderen, waar ze het beste uit zichzelf naar boven halen. De experts bij Triceps beschikken over een keur aan beproefde methodes en technieken. Waarvan de belangrijkste misschien wel de eigen intuïtie is. Een prachtig, steeds krachtiger instrument gevoed door ervaring, nieuwsgierigheid naar menselijke drijfveren en levensplezier. En daar worden ik en mijn relaties enthousiast van.”

“Bij Triceps werk ik met gelijkgestemden. Ook mensen die écht met hun vak bezig zijn. Waarbij mensenkennis het vermogen bepaalt. Ik mag daar mijn werkervaring in Amerika, Portugal, Azië, België en Nederland aan toevoegen en daarom ben ik hier thuis. Op de plek waar mijn HRM-skills samenvloeien met mijn kennis van inkoop en supply chain management en mijn ervaring met grote multinationals, de middelgrote zakelijke markt en high tech ondernemingen.”