Professioneel succes en persoonlijk geluk gaan samen, maar je staat wel voor keuzes

Professioneel lonkt een spannende toekomst. Leuk spannend, jazeker, want als professional zie je nu kansen om vastgeroeste gewoontes te doorbreken, belangrijke thema’s aan te pakken, nieuwe technologieën in te zetten,  oude barrières te slechten en snelheid te maken. Tijd voor een nieuwe balans, van prioriteiten, van zakelijk en persoonlijk. De laatste maanden hebben we aan den lijve ervaren dat je de balans privé-professioneel ook anders in kunt vullen. Succes en geluk hebben een ander gezicht gekregen.

Over deze thema’s willen wij graag met je van gedachten wisselen in het webinar Succes én Geluk. Daarvan geven we twee identieke sessies, op woensdag 27 mei 15:30-17u en dinsdag 2 juni 15:30-17u. We gaan aanstippen:

  • Wat is succes voor jou? Wat is geluk? Wat is het verschil?
  • Hoe draagt je werk daaraan bij? Maakt Corona een verschil?
  • Wat zou je graag anders willen doen? Waar zit het verschil met wat je nu doet?
  • Wat houdt je tegen?
  • Welke stap kun je zetten? Werk je in een omgeving waar je dat kunt?  Wat voor omgeving zoek je?

De rode draad door het Webinar is het Japanse begrip Ikigai (wat zoiets betekent als: “dat waar ik elke dag mijn bed voor uitkom”). We combineren korte presentaties met interactieve polls en groepsgesprekken. Om de interactiviteit te verzekeren is er slechts plaats voor 12 deelnemers per Webinar.

Het Webinar wordt gepresenteerd door Joost Horsten en Willem Hornstra, Executives Coaches van Triceps. Het Webinar vindt plaats via het platform Zoom. Deelname is kosteloos. Aanmelding kan via info@triceps.nl.

Navigeren op kruispunten
+31 (0)6 57 05 84 88
Bevlogenheid ontstaat als we doen wat bij ons hoort en daarmee worden wie we zijn!
+31 (0)6 51 07 32 66