Are you at your most powerful?

Developing talents, improving business

Aan de managementtafel wordt het besproken. Vraagstukken die de hele business aangaan. Vraagstukken over de juiste mensen op de juiste plek, over verdienmodellen, investeringen en innovatie, over persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. Of je nu alleen werkt of met een heel team, een klassieke corporate onderneming runt, een startup of scale-up; sommige kwesties hebben aandacht én professionaliteit nodig voordat je kunt doorschakelen naar een hogere versnelling. De coaches, consultants en chiefs-on-demand van Triceps schuiven graag bij je aan.

De hele organisatieketen overzien, goed luisteren, duurzame verbindingen maken en de beste service aanbieden; dat is waar Triceps al bijna drie decennia voor staat. In duo’s of kleine teams gaan we te werk, zonder assistenten en mét een goede backoffice.

Wat ons drijft gaat verder dan zakelijk idealisme. Ook waar het gaat om het inrichten en bouwen van een team of organisatie, richten wij ons primair op de mens; die zetten we in zijn kracht  Ons doel? Meerwaarde creëren voor jou en je organisatie.