Are you at your most powerful?

Wat we doen

Developing talents, improving business

Aan de managementtafel wordt het besproken. Vraagstukken die de hele business aangaan. Vraagstukken over de juiste mens op de juiste plek, over verdienmodellen, investeringen en innovatie, over persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. Of je er nu alleen zit of met een heel team, een klassieke corporate onderneming runt, een business startup of scale-up; sommige kwesties hebben aandacht én professionaliteit nodig voordat je kunt doorschakelen naar een hogere versnelling. De coaches, consultants en chief-on-demands van Triceps schuiven graag bij je aan.

De hele organisatieketen overzien, goed luisteren naar jou, duurzame verbindingen maken en je de beste service aanreiken; dat is waar Triceps al 22 jaar voor staat. In duo’s of kleine teams gaan we te werk, zonder assistenten en mét een goede backoffice. Ons doel? Dat jij jouw business goed voor elkaar krijgt.

Wat ons drijft gaat verder dan zakelijk idealisme. Ook waar het gaat om het inrichten en bouwen van een team of organisatie, richten wij ons primair op de mens; die zetten we in zijn kracht. En door breder te denken dan het probleem, breder dan dat ene schakeltje, brengen we de hele keten in het vizier.