Are you at your most powerful?

Chief on Demand-service

Chief on Demand-service 'mag ik even met je sparren?'

Versterking van het directie-/managementteam in huis halen is niet altijd mogelijk. De taakinhoud is (nog) niet vastomlijnd of het budget is ontoereikend. De organisatie zou eigenlijk iemand nodig hebben die voor langere tijd meekijkt en -werkt, waar en wanneer dat nodig is. Op topniveau, om knelpunten op te lossen en de business te laten excelleren. Iemand die flexibel inzetbaar is, of het nu gaat om structurele vraagstukken of om een actueel probleem dat zich vooraf niet eens laat plannen.
Dit zijn de terreinen waar de Chief on Demand-service van Triceps in werking treedt. De chief is een strategisch expert met bewezen ervaring op dt-, mt-, bestuurs- of ceo-niveau en komt jouw organisatie versterken. Hij/zij spart met de eindverantwoordelijken en draait als volwaardig lid van het managementteam mee om de organisatie te leiden. Hands on, betrokken, en met een can do-mentaliteit. De chief levert oplossingen die praktisch, concreet en kosteneffectief zijn en werkt als een plug-in, dus alleen als het nodig is. Voor de behoeften die buiten zijn/haar kennis- of ervaringsgebied vallen, schakelt Triceps vanuit het netwerk de juiste mensen bij. Voor de organisatie direct een zorg minder.

Op verzoek levert Triceps betrouwbare en sterke Chiefs on Demand, parttime of op projectbasis: de Chief Human Resources Officer (CHRO) voor hr-vraagstukken en het creëren van high performing teams en organisaties, en de Chief Financial Officer (CFO voor financiële en strategische organisatievraagstukken).

Abonnement
De ‘on demand’-dienstverlening van Triceps kan als abonnement worden afgenomen.
Regelmatig willen organisaties, investeerders en bedrijven in de scale up fase en/of MKB de hulp van een CHRO of CFO inroepen en de dienstverlening opschalen in bepaalde periodes. Het abonnementensysteem van Triceps maakt een Chief on Demand mogelijk voor ondernemingen van elke omvang.