Are you at your most powerful?

Chief-On-Demand

Een flexibele, betrokken- en kosteneffectieve sparringpartner

De Triceps Chief-On-Demand ondersteunt organisaties, investeerders en bedrijven in het MKB op praktische, concrete en kosteneffectieve wijze bij het realiseren van de juiste (strategische) keuzes. Is een fulltime Chief geen optie vanwege het beperkte budget en taakinhoud? Dan zijn onze Chiefs-On-Demand de oplossing: Hij of zij verbindt zich voor langere tijd aan je organisatie en is inzetbaar wanneer de situatie hierom vraagt.

De flexibel inzetbare Chief-On-Demand is een ervaren- en betrokken sparringpartners voor de eindverantwoordelijke van zowel kleinere hoog gespecialiseerde bedrijven tot middelgrote ondernemingen. Onze Chiefs komen niet in dienst, maar zijn wel een volwaardig lid van de organisatie en het managementteam. Dit maakt dat je samen met onze Chiefs bijzonder efficiënt en kosteneffectief leiding geeft aan je organisatie. Zijn er incidenteel behoeften die buiten het kennis of ervaringsgebied vallen van de Chief, dan kan Triceps of haar netwerk voor oplossingen zorgen door de juiste mensen bij te schakelen.

Triceps biedt de navolgende Chiefs-On-Demand:

  •  CFO-On-Demand voor financiële en strategische vraagstukken
  •  CHRO-On-Demand voor human resources strategische vraagstukken.

Wij bieden organisaties en investeerders toegang tot onze Chiefs die beschikken over een bewezen ervaring, een sterke persoonlijkheid en een ‘can do mentaliteit’ waardoor ze het verschil kunnen maken. Onze Chiefs geloven in zichzelf en hebben er doelbewust voor gekozen flexibel beschikbaar te zijn voor organisaties. Zij willen graag voor langere periode als strategische management partner aan een organisatie verbonden blijven om de vooraf geformuleerde doelen mee te helpen realiseren.

Bel ons op 088- 5000 500 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mailen kan ook naar info@triceps.nl.