Are you at your most powerful?

Consultancy

Wij werken custom made

Triceps wil vanuit haar natuur een bijdrage leveren aan de oplossing van jouw probleem/uitdaging: onze adviseurs hebben gevoel voor markt en strategie, werken hands on en boeken snel en herkenbaar resultaten. Wij werken niet met een ‘one size fits all’ methodiek en trekken ‘geen blik consultants’ open. Vaak is slechts één consultant genoeg om je richting te geven en schakelen we desgewenst consultants bij om je organisatie daadwerkelijk te doen veranderen.

Omdat we ruim 250 jaar managementervaring hebben en dagelijks bezig zijn met het verbeteren van organisaties en mensen, begrijpen we vrijwel ieders strategie en operatie. Waar we vooral voor warmlopen is het concreet aan de slag gaan, de uitvoering in. Altijd samen met en uniek voor jou en je organisatie: de consultants van Triceps werken custom made.

Adviseren en sparren: bedrijfsadvisering en (interim) coaching, dat betekent ook jouw duurzame sparringspartner zijn inzake hrm-, financiële, juridische en technologische ontwikkelingen. Meedenken over businessplannen en aandelen. Namens jou een investeringsclub zoeken. Speelt op één van deze terreinen een acuut probleem, dan komt één van onze consultants op parttime basis jouw organisatie versterken; de chief-on-demand