Are you at your most powerful?

Outplacement

Zoek niet wat je kwijt bent, vind wat je bezit

Ook in outplacement is de rode draad van onze dienstverlening gericht op het versterken van persoonlijk leiderschap. Door aan te slag te gaan met de bouwstenen ‘ZelfKennen’, ‘ZelfKiezen’ en ‘ZelfSturen’ krijgt u inzicht in uw eigen kracht en toegevoegde waarde. Met twee gekwalificeerde coaches begeleiden we u bij de keuze welke rol(len), uitdaging en omgeving optimaal past bij de
ambitie, interesse en competenties. De ene coach richt zich op de persoonlijke ontwikkeling, de andere coach ondersteunt bij het definiëren van een Personal brand en het vinden van de juiste werkomgeving. Hierbij wordt het netwerk van Triceps en al haar consultants ingezet. Triceps biedt verschillende trajecten, onderscheidend in duur, intensiteit en variëteit van modules.

Alle coaches binnen Triceps hebben langjarige ervaring in tal van rollen en organisaties en bovendienpersoonlijk ervaren wat het betekent om te veranderen van werkomgeving. Samen vormen we een complementair team dat vrijwel alle disciplines afdekt en daarmee zijn wij toegerust om kandidaten van en naar vrijwel elk werkveld te begeleiden. Dat werkt, en niet in de laatste plaats omdat wij bij Triceps onze outplacement-aanpak combineren met executive search.

Onze aanpak is bewezen effectief; 98% van de professionals is weer aan het werk; in een baan of als (zelfstandig) ondernemer.