Are you at your most powerful?

Testimonials

Pieter:

“De uitkomsten van de analyse waren zeer treffend en heel herkenbaar” 

“Ik vond het best wel lastig om heel precies aan te geven wat ik wilde en waar ik stond. Desondanks lukt het Triceps om de vraag achter mijn vraag te achterhalen. Hierdoor sloot het traject dat ze voor mij in gedachten hadden perfect aan bij mijn behoeften. Toen ik dat eenmaal had ingezien, wilde ik zo snel mogelijk beginnen.”

Bijzondere ervaring

“Mijn eerste sessie met coach Rob Boerboom was een bijzondere ervaring en ik was enorm onder de indruk. Hoewel Rob mij nog nooit had ontmoet en zich alleen kon baseren op de analyse, waren de uitkomsten zeer treffende en heel herkenbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik dankzij Triceps weer focus krijg.”

Onno:

“Triceps zet jou centraal en probeert je echt te helpen”

“Ik leerde Triceps kennen toen ik op zoek was naar een andere baan. Ik had een goede klik met consultant Nico. Hij prikte dwars door me heen, daar houd ik wel van. Een paar jaar later had ik een sabbatical. Ik wilde iets nieuws en kwam toen bij Jan terecht. Ik wil altijd zelf in de lead zijn en vond het best lastig om toe te moeten geven dat ik hulp nodig had. Gelukkig hadden Jan en ik een klik en begreep hij dat op mijn plek komen belangrijker voor mij was dan het vinden van werk. Dat gaf me het vertrouwen dat ze me geen standaardadvies en proces opdrongen. De mensen van Triceps staan nog met hun voeten in het werkende leven. Als dat niet zo was geweest, had ik niet zo snel dingen van ze aangenomen.

Terug naar de kern

“Wat me heel erg aanspreekt is de aanpak van Triceps is dat ze niet aan quick wins doen. Ze gaan voor de lange termijn door eerst terug te gaan naar de kern. Daar had ik behoefte aan. Ik wilde diep graven. Samen met Jan onderzocht ik wat mij drijft, waar ik energie van krijg en gelukkig word. Die inzichten vertaalden we door naar wat ik nodig heb in mijn werk.”

De angst viel weg

“Toen ik eenmaal op zoek ging naar een nieuwe baan hielp ik die kennis mij filteren. Ik kwam terecht bij een bedrijf waarvan ik voor het traject voorbij zou zijn gegaan. Gewoon, omdat het niet in het verlengde lag van hetgeen ik altijd had gedaan. Bij dit bedrijf kan ik mijn passie combineren met een uitvoerende adviesrol waardoor ik impact heb in de markt. Dankzij Triceps viel de angst weg om uit mijn comfortzonde te stappen en heb ik nu een baan waarvan ik gelukkig word. Volgens mijn familie ben ik hierdoor meer mezelf en een leukere kerel geworden.”

“Hoewel mijn traject afgerond is, voelt het zo niet. Ik heb een buddy for life die ik altijd kan bellen en die er ook nu nog voor me is. Wie niet weet wat hij wil, gun ik een traject bij Triceps. Ze helpen je ontdekken waar je kracht ligt, leren je een profiel voor jezelf te maken en kunnen daarna gericht op de goede vacatures uit hun talentbank zetten. Een unieke combinatie. Triceps zet jou centraal en probeert je echt te helpen, zodat je vanuit kracht en passend bij jouw persoonlijkheid een match maakt voor de volgende fase in je carriere en je leven.