Geef jij richting aan jouw carrière?

Wellicht onlangs en wellicht langer geleden spraken wij elkaar. Vrijwel altijd op het moment dat een carrièreswitch werd overwogen. Een moment dat voor de meeste mensen iedere 3 à 5 jaar terugkeert. Ben jij nu toe aan een nieuwe uitdaging?

Duidelijk is dat je jarenlange ervaring hebt, een uitgebreid netwerk en een schat aan kennis. Toch voelt het alsof je carrière even stilstaat. Misschien heb je te maken gehad met een onvrijwillig ontslag of ben je gewoon toe aan iets nieuws. Hoe dan ook, het is tijd om de regie over je carrière terug te nemen.

“Waarom blijven zoveel professionals hangen in een baan die niet meer bij hen past?”

Gebrek aan regie: Vaak rollen we via netwerken, toevalligheden of omdat wij werden gevraagd in onze functies. Van een vooraf weloverwogen keuze of een goed plan van aanpak is meestal geen sprake.

Emotionele stress: Ontevredenheid met de huidige situatie of baanverlies kan ervoor zorgen dat we minder productief en creatief zijn in onze zoektocht.

Focus op reactief solliciteren: We wachten vaak af tot er een geschikte vacature voorbijkomt, in plaats van zelf proactief op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden buiten openstaande vacatures op bekend terrein.

Jij bent de CEO van jouw eigen “merk”. En als merk moet je jezelf goed in de markt blijven zetten. Door bewust na te denken over jouw unieke kwaliteiten, ambities en de toegevoegde waarde die jij biedt. Zo positioneer jij jezelf als oplossing voor de uitdagingen die potentiële werkgevers of opdrachtgevers hebben.

Wat wij bieden:

Persoonlijke begeleiding: Onze ervaren coaches helpen je bij het ontdekken van jouw sterke punten, het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan en het verfijnen van je cv en LinkedIn-profiel.

Strategische job search: We leren je hoe je proactief kunt netwerken, effectief kunt solliciteren en je persoonlijke merk kunt versterken.

Carrièreplanning: Samen met jou kijken we naar de lange termijn en ontwikkelen we een plan om jouw carrière doelen te realiseren.

Ontdek de kracht van carrièremarketing

Jarenlange ervaring: Wij hebben al vele honderden professionals gecoached bij het vinden van een nieuwe baan die écht bij hen past.

Persoonlijke aanpak: Maatwerk is onze kracht. Wij stemmen onze begeleiding af op jouw specifieke situatie en wensen.

Positieve resultaten: 98% van onze klanten is enthousiast over de resultaten die ze boeken.

Is dit voor jou het moment om de volgende stap in je carrière te zetten? Bel of mail vandaag nog voor een bijpraatgesprek.

Triceps helpt leiders en organisaties hun doelen te bereiken. Door onze matching, coaching en chief on demand schakel jij als executive of bedrijf door naar de volgende versnelling.

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen, neem dan contact op via 088 – 5000 500 of stuur ons een bericht waarmee wij jou kunnen helpen!

White paper: High Performance Teams

In dit white paper voor leiders en managers delen we:
✓ De kenmerken van falende en winnende teams.
✓ Waarom het ene team een succes is en het andere een mislukking.
✓ Hoe je als verantwoordelijke een High Performance Team bouwt.