Are you at your most powerful?

Inspiratie

Nieuwsberichten

Stap voor stap begeleiden de Triceps coaches en consultants de teamleden individueel en als groep naar een manier van samenwerken waar onderling respect, waardering en vertrouwen de basis vormen voor succesvolle innovatie door een High Performance Team.

Met het TTTT stroomlijnt u het innovatieproces vanaf de projectstart door de optimale samenstelling van teamkwaliteiten en groepsdynamiek door mensen passende rollen toe te wijzen.

Uiteindelijk gaat het er om dat een HPIT nieuwe oplossingen zoekt en in de praktijk vertaalt. Daarvoor is de mix van creativiteit, willen winnen, pragmatisme, realisme, besluitvaardigheid en executiekracht nodig.

Gaming wordt steeds vaker toegepast in het recruitmentproces. De gegevens die zo worden verzameld geven inzicht in het karakter van de kandidaat. Hoe reageert hij onder druk, hoe reageert hij op onzekerheid. Sollicitanten worden bij gaming niet beoordeeld op hun CV en wat ze vertellen, maar op hun gedrag.

Successful organizations are characterized by a distinct vision and consistently execute a strategy in a culture that supports the vision. These organizations have roadmaps based on market analysis, they listen to the customers and are innovative by bringing new products and services to the market.