Are you at your most powerful?

Nieuws

Wanneer je verder durft te kijken, zie je iets moois

Triceps is 25 jaar geleden gestart met de ambitie om hoogwaardige professionals en bedrijven te helpen zich te ontwikkelen in persoonlijke ambitie en business succes. Zijn wij daarin geslaagd? Dat bepalen jij en de markt! Wij weten dat wij alive and kicking zijn na mooie uitdagingen onderweg en actief met concrete plannen en nieuwe ambities.

Hoe behoud je trots op je organisatie en de verbinding met je team? Deel jouw ervaring met ons. Wij bieden een aantal professionals kosteloos een coaching sessie aan om tot nieuwe inzichten te komen.

Professioneel succes en persoonlijk geluk gaan samen, maar je staat wel voor keuzes

In deze Masterclass, die we organiseren in de vorm van een Webinar, geven we in een notendop de belangrijkste aspecten van leidinggeven. Wij denken dat deze Masterclass jou kan helpen in situaties die zo snel veranderen als in tijden als deze.

Google heeft onderzocht welke 10 kenmerken de “beste baas” onderscheiden van gewoon een “baas”. Emotionele intelligentie blijkt dan doorslaggevender dan business skills. Lees verder als jij benieuwd bent naar de 10 kenmerken en of jij zelf “Baasbekwaam” bent?

De beste vakspecialist is niet per definitie de beste baas. Functiepromotie als beproefd middel om collega’s te motiveren en te belonen voor de inzet verdient dus een kritische benadering. Job Validation is hiervoor een mooi instrument.

Opschalen? Dat betekent: je businessplan up and running hebben en ervoor zorgen dat je snel kunt groeien. Rondom het idee van de start-up die je ooit was, moet je nu de perfecte organisatie voor de toekomst bouwen. Daarvoor is het een vereiste dat jij je stevig onderscheidt. Een uitdaging? Jazeker. Maar onzeker worden? Dat hoeft niet.

Gecoacht worden betekent voor mij: worden wie je bent. Coaching is het begeleiden van mensen en hun teams in hun ontwikkelingsfase. De basis daarvoor ligt in gelijkwaardigheid, respect en veiligheid, en er ligt een duidelijk afgesproken doel aan ten grondslag. In dit proces vervul ik de rol van ondersteuner, begeleider en adviseur bij het afleggen van een nieuw ontwikkelingsdoel.

Features of a High Performing Team are: team members who are involved, and who have a shared level of ambition. With Jan Michielsen and Rob Boerboom at the helm, Triceps has a proven method at their disposal to help unbalanced teams collaborate at their best, and book results accordingly.

Een High Performing Team kenmerkt zich door volledig betrokken teamleden, die werken aan een gedeeld ambitieniveau. Met Jan Michielsen en Rob Boerboom aan het roer heeft Triceps een bewezen methode in huis om ongebalanceerde teams optimaal te laten samenwerken en resultaten te laten boeken.

Triceps’ business coach en duurzaam veranderstrateeg Hans Prein leverde een waardevolle bijdrage aan het nieuwste boek van Eldert de Jager en Jako van Slooten: Navigeren met KPI-dashboards.

Je organisatie in vertrouwde handen bij de Chief on Demand via Triceps: een executive business partner op aanvraag.

Human Resources strategist for creating high performing organizations.

De match tussen talent en organisatie begint nooit bij de baan, maar altijd bij mensen. Essentieel is het zinvolle relaties op te bouwen.

Stap voor stap begeleiden de Triceps coaches en consultants de teamleden individueel en als groep naar een manier van samenwerken waar onderling respect, waardering en vertrouwen de basis vormen voor succesvolle innovatie door een High Performance Team.

Met het TTTT stroomlijnt u het innovatieproces vanaf de projectstart door de optimale samenstelling van teamkwaliteiten en groepsdynamiek door mensen passende rollen toe te wijzen.

Uiteindelijk gaat het er om dat een HPIT nieuwe oplossingen zoekt en in de praktijk vertaalt. Daarvoor is de mix van creativiteit, willen winnen, pragmatisme, realisme, besluitvaardigheid en executiekracht nodig.

Gaming wordt steeds vaker toegepast in het recruitmentproces. De gegevens die zo worden verzameld geven inzicht in het karakter van de kandidaat. Hoe reageert hij onder druk, hoe reageert hij op onzekerheid. Sollicitanten worden bij gaming niet beoordeeld op hun CV en wat ze vertellen, maar op hun gedrag.

Successful organizations are characterized by a distinct vision and consistently execute a strategy in a culture that supports the vision. These organizations have roadmaps based on market analysis, they listen to the customers and are innovative by bringing new products and services to the market.