Persoonlijkheid en expertise moeten kloppen!

Executive Search & Online Matching. Weten wat een bedrijf nodig heeft om echte stappen te maken en professionals vinden die een duurzaam verschil maken is onze kunde. Sinds 1996 succesvol dankzij een zorgvuldig opgebouwd netwerk.

executive search whitepaper

Search & Match

Wij analyseren snel en begrijpen wat er nodig is in iedere levensfase. Met doorgewinterde en ervaren professionals helpen we om solide strategieën en structuur te creëren, de juiste mensen te vinden en de uitvoering en bedrijfsontwikkeling te stimuleren.

Wij helpen organisaties en hun leiders in het transitieproces naar groei die duurzaam is. Elk bedrijf, elke scaleup, elke fase, elke cultuur is anders, kent specifieke rollen en processen en vraagt een maatgerichte aanpak.

We adviseren, maar nooit vrijblijvend, doen mee, zijn hands-on, organiseren en coachen de mensen. We nemen onze verantwoordelijkheid en blijven tot de klus is geklaard; een praktisch, meetbaar resultaat dat succes brengt.

Zo creëert Triceps sinds 1996 toegevoegde waarde.

Wat ons drijft

Is het stimuleren en ontwikkelen van de kwaliteiten van individuen en organisaties om groei te realiseren en telkens proactief in te spelen op veranderingen.

Wij bieden onze klanten meer dan zij verwachten. We zijn persoonlijk en nemen onze verantwoordelijkheid. We werken samen, komen afspraken na en helpen kundig.

Wij doen dingen graag op onze manier. Wat we doen, doen we uit overtuiging. Het resultaat is belangrijk; de mensen voor wie we werken staan voorop!

Wat wij bieden

Executive Search

We vinden de leider met expertise én karakter

Kennis, ervaring en trackrecord spelen een belangrijke rol. Maar de persoonlijkheid van een leider bepaalt of een match succesvol wordt. De juiste mix van eigenschappen, waarden en drijfveren zorgt voor transitie en groei. Triceps begrijpt welk leiderschap in welke levensfase nodig is.

Wij kennen de executives. Zij hebben hun skills in verschillende stadia en omgevingen bewezen. Hun persoonlijkheid is geobjectiveerd en gevalideerd. Executive search door Triceps betekent: Executive Found!

Job Validation

Is “de beste” kandidaat ook de best passende?

Vrijkomende functies vervul je het liefst intern; dat geeft medewerkers groeikansen. Soms is er twijfel: wie past het best of past de beoogde kandidaat wel binnen het profiel? Met Job Validation helpen wij de juiste keuze maken. Eerlijk, snel en objectief!

Dit geeft extra zekerheid binnen een proces dat je nooit zorgvuldig genoeg kunt doorlopen en je veel tijd, geld en teleurstelling gaat besparen.

De Talentbank

Het online matching platform voor C-level executives en werkgevers

De zoektocht naar het juiste managementtalent is vaak een tijdrovend en duur proces. De Talentbank draait dat proces om. C-level executives worden anoniem gepresenteerd op ons matching platform. Alle executives zijn door ons persoonlijk geselecteerd en hun ontwikkelingspotentieel is gevalideerd.

Wij hebben een goed inzicht in de mens achter de professional, kwaliteiten, ambities en leiderschapsstijl. Zij staan open voor die éne uitdaging! De Talentbank verhoogt de kans op een succesvolle ‘match’ en geeft je volledig controle over jouw executive recruitment strategie.

Interim & Chief On Demand

De juiste expertise kunnen bijschakelen als het nodig is. Zie ons als jouw vaste sparringpartner in een snel veranderend werkveld.

Onze mensen zetten al hun kennis, kunde en ervaring in om jou en je organisatie te helpen jouw doelen te bereiken. De ‘on demand’ dienstverlening van Triceps is tailormade en kan vele vormen hebben: van kort interim naar consultancy of projectmatige aanpak of direct als CoD.

Op- en afschalen naar behoefte is kern voor de dienstverlening. Wel de kunde, de ervaring, het netwerk en de loyaliteit, niet de vaste kosten!

Triceps werkt met mensen voor mensen. Ons doel: mensen helpen en organisaties verbeteren.

Wie zijn wij

Triceps werkt met mensen voor mensen.

Onze consultants hebben een brede (internationale) ervaring met de meest uiteenlopende management vraagstukken en altijd één helder doel voor ogen: mensen helpen en organisaties verbeteren.

Dat doet Triceps al sinds 1996. Op die manier hebben we een netwerk opgebouwd van ruim 14.000 mensen en organisaties. Dat is onze kracht.

Blogs & Feedback

van startup naar scaleup: Leiderschap
Scale-Up leiderschap-ondersteuning. Triceps ondersteunt vaak leiders van hightech start-up en scale-up organisaties. Wij delen graag enkele belangrijke waarnemingen en vragen die leiders zichzelf moeten stellens...lees meer.
Klant ervaring “Om je ambitie als organisatie te verwezenlijken is kennis van zaken een vereiste. Met de komst van Marc ontstond er momentum vertaald naar een duidelijke door de markt herkenbare strategie / product ervaring. Commitment, drive en passie zijn de woorden die ik hierbij deel – oprechtheid een vanzelfsprekendheid. Marc bedankt “.
Lees meer op Triceps Nieuws of volg ons op Social Media.

White paper: Executive Search

In dit white paper voor leiders en managers delen we:
✓ Het kiezen van de juiste mensen, niet het selecteren/benoemen van goede mensen.
✓ Gedrag en soft skills bepalen het succes van een nieuwe leider, meer dan hard skills.
✓ Focus op de match met de bedrijfscultuur en waarden, het vermogen om intermenselijke conflicten op te lossen en gevoelige zaken aan te pakken.

executive search whitepaper