Are you at your most powerful?

Chief on Demand

Denken en doen op directieniveau wanneer jij dat nodig hebt

Als ondernemer en management wil je kansen pakken op het moment dat die zich voordoen en je omringen met de beste mensen. Direct versterking in huis halen is niet altijd mogelijk. Vaak is de taakinhoud nog niet vastomlijnd of is het budget ontoereikend. Bij uitstek is dit het moment voor de Triceps ‘Chief on Demand’, een hands on business partner die voor langere tijd meewerkt om knelpunten op te lossen en waarde toe te voegen, waar en wanneer dat nodig is.

De Chief on Demand is een volwaardig lid van het managementteam met bewezen ervaring op bestuurs- of managementniveau. Een actieve en betrokken sparringpartner die naar pragmatisch en (kosten)effectieve oplossingen zoekt met de juiste sense of urgency.

De Triceps Chiefs on Demand zijn breed inzetbaar op specifieke vakgebieden: Human Resources, Finance, Business & Sales, e-Commerce & Omni-channel management, Communicatie, Branding en Digital Marketing. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk waar het management haar voordeel mee kan doen.

Autoriteit en houvast zijn de kernwoorden van ons Chief on Demand Concept. Maar ook authenticiteit en waarneming. De eigen kracht en visie waarmee onze professionals opereren en waarmee ze objectief naar de organisatie kunnen kijken. Dat is niet elke dag nodig, één of twee dagen per maand hulp bij het invullen van je strategie kan het verschil al maken.

Abonnement. De ‘on demand’ dienstverlening van Triceps kan als abonnement worden afgenomen en kan ook tailormade worden ontwikkeld. Met dit concept schaal je onze dienstverlening op in periodes waar het nodig is. Hierdoor is de Chief on Demand voor elke ondernemingen een oplossing.