CHIEF ON DEMAND FINANCE - EXPERTISE BIJSCHAKELEN ALS DAT NODIG IS

Overal gaan we van bezit naar gebruik. Dat werkt voortaan ook voor Business Teams. Gewoon de juiste expertise kunnen bijschakelen als nodig is. Van ‘op de loonlijst’ naar ‘on demand’. Wel de kunde en de loyaliteit, niet de vaste kosten! Dat mag je verwachten van een  Chief on Demand.

Chief on Demand / Interim

Chief Financial Officer - Strateeg voor financiën en organisatievraagstukken

Expertise bijschakelen als dat nodig is. Als betrouwbare business partner denkt de Chief Finance Officer aan de managementtafel mee over toekomstvisies, businessplannen of gesprekken met banken of investeerders, en helpt deze te realiseren. De CFO houdt overzicht, heeft financiële kennis en inzicht en brengt meerwaarde in de cyclus van planning, financiën en control van de organisatie. Een hoogwaardige professional met bewezen ervaring. Betrouwbaar, deskundig en betrokken: de chief versterkt de organisatie waar en wanneer dat het hardst nodig is en levert expertise op het gebied van:

  • Algemene business-strategie en meer jaren budget
  • Financiële Rapportage en Analyse
  • Cashflow planning
  • Voorbereiding van financiering of eigendomsverandering
  • Managen van relatie met bank en aandeelhouders
Eugen Kaarts Chief on Demand
CFO Eugene Kaerts, ervaren financieel directeur bij internationale en familiebedrijven, initieerde vorig jaar de financiële service vanuit Triceps. Daarbij voert hij zelf opdrachten uit, maar hij zet ook Triceps-talenten in.

“Het vertrekpunt is vaak een gebeurtenis met financiële gevolgen, zoals een investering of desinvestering doen, richting bepalen of verkoop van het bedrijf of bedrijfsonderdeel, de uitdaging van een snelgroeiende organisatie of noodzaak tot herstructureren. Als CFO begin je met het verzamelen van informatie. Dit betekent spreken met mensen, cijfers inzien en op basis hiervan een snel en duidelijk startpunt creëren. Vaak blijkt de sleutel voor oplossingen te liggen bij de kwaliteit van de informatievoorziening. Is die op orde, dan ontstaat inzicht en kunnen plannen gemaakt worden.

Dat Triceps naast kennis van organisatie, mensen en leiderschap, nu ook financiële business ondersteuning biedt, maakt ons tot een brede partner aan de managementtafel. Het in cijfers uitdrukken van wat mensen willen én hiervoor met deze mensen samenwerken, is wat het voor onze Chiefs leuk en boeiend maakt. Autoriteit en houvast zijn onze kernwoorden. Maar ook authenticiteit en waarneming. Onze eigen kracht en visie, waarmee we naar de organisatie kijken. Dat is niet elke dag nodig, één of twee dagen per maand hulp bij het invullen van je strategie kan al veel verschil maken.”
GeïnteresseerdDe ‘on demand’ dienstverlening van Triceps kan als abonnement worden afgenomen en kan ook tailormade worden ontwikkeld. Met dit concept schaal je onze dienstverlening op in periodes waar het nodig is. Hierdoor is de Chief on Demand voor elke ondernemingen een oplossing. Neem contact op met Eugene Kaerts via: kaerts@triceps.nl, +31 (0)6 55 39 88 76 of LinkedIn.
CTO / CIO
As we near the end of 2020, many CEO’s, CFO’s and business owners again will have experienced the impact of not delivering the planned innovations on time. In many companies, the software team is (perceived to be) the main bottleneck. ….lees meer.