We laten je worden wie je bent!

Coaching & Training geeft ontwikkelkracht om je effectiviteit en creativiteit te vergroten. Onze coaching en team training is passend maatwerk en stelt jou en jouw organisatie in staat om inzicht en nieuw perspectief te creëren. Meer rendement uit jezelf te halen en je kansen te vergroten.

Het coaching en trainingen bureau voor professionals en executives

Als je alles mocht doen, wat zou je dan het liefst doen? Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken. Onze executive coaching, carrière marketing / loopbaanbegeleiding en talent assessment zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, teamontwikkeling en organisatie veranderingen.

Niet onze trainingen maar jouw doelstellingen staan centraal. Het succes is gebaseerd op onze kennis van bedrijven en organisaties. Deze kennis wordt dagelijks gevoed door onze search praktijk en consultants (chiefs on demand). Triceps executive coaching en trainingen is een modern en volwaardig programma onder het motto ‘worden wie je bent’. Triceps beschikt over een eigen trainingslocaties in Utrecht en Waalre en landelijk actief met in company trainingen.

Heb je hulp nodig bij het plannen van je loopbaan? Triceps kan je daarbij helpen. Bel hiervoor met: 088 5000 500 of stuur ons een contact verzoek. Er is een Triceps executive coach bij jou in de buurt.

Persoonlijke aandacht en intensief contact vormen de basis

De wereld blijft veranderen, we werken langer door. Als executive, talent en ondernemer functioneer je dagelijks in complexe krachtenvelden met grote veranderingen, verantwoordelijkheden en uitdagingen. Die dynamiek en complexiteit vormen vaak drie uitdagingen:

1. Zelfkennen:

Je positie weten, ontdekken en bepalen. Waar sta ik nu voor? Wie ben ik werkelijk? Met welke kwaliteiten? Wat zijn mijn valkuilen? Wat vind ik nu echt belangrijk?

2. Zelfkiezen:

Keuzes maken. Waar ga ik nu (echt) voor? Welke opties en keuzes zijn er? Wat is er nog meer mogelijk? En welke doelen stel ik?

3. Zelfsturen:

Hoe bereik ik dan mijn gestelde doelen? Hoe realiseer ik mijn keuze?

Jezelf steeds opnieuw blijven uitvinden hoort in deze tijd. Of het nu gaat om je carrière, professionele uitdagingen in je huidige of toekomstige rol, je team van vandaag of je organisatie van morgen. Steeds komen deze drie vragen van Kennen-Kiezen-Sturen weer terug. Antwoorden zijn doorslaggevend voor jouw succes als executive, talent of ondernemer.

Triceps begeleidt organisaties en professionals met ontwikkelen en die antwoorden te vinden. Onze coaching is passend maatwerk gekoppeld aan ruime expertise in de arbeidsmarktdynamiek en stelt jou en jouw organisatie in staat om inzicht en nieuw perspectief te creëren. Persoonlijk en professioneel te groeien. Meer rendement uit jezelf te halen en je kansen te vergroten. Worden wie je bent.

Triceps coaching en training: bekijk onze programma's

Coaching & Outplacement

TALENT ASSESMENT

Gedrag is meetbaar en bepaalt je succes. Het Triceps Talent Assessment is een potentieel analyse die bestaat uit: inventarisatie van effectief gedrag, je valkuilen, ambities en identificeert je ontwikkelgebieden

Wie wil je zijn?

Triceps maakt voor haar Assessments gebruik van een psychologisch en linguïstisch ordeningssysteem; FITCH. In de praktijk ontwikkeld en voortdurend actueel gehouden. Het model beschrijft het gedrag van mensen in termen van rollen en interacties. Het is daarmee een analysehulpmiddel, waarmee integraal personen, functies, afdelingen of organisatieculturen in kaart gebracht worden.

Het model bevat psychologische theorieën, waaronder de bekende ‘Big Five’ persoonlijkheidseigenschappen. Het besteedt aandacht aan effectief en ineffectief gedrag. Bovendien beperkt deze test zich niet tot aspecten van het menselijk functioneren, zoals persoonlijkheid en eigenschappen. Het brengt ook de capaciteiten van kandidaten in beeld. Met FITCH wordt tevens zichtbaar waar de ambities van de kandidaat liggen en de ontwikkelingsindicaties om die ambities te verwezenlijken.

Coaching & Outplacement

CARRIERE COACHING

Luister op weg naar je nieuwe carrière eens naar jezelf! Met Triceps Carrière Coaching haal je het maximale uit jezelf en geef je je carrière een boost door je capaciteiten beter te ontdekken en te benutten. Dat is het doel waarmee je met twee coaches van Triceps aan het werk gaat

Op een kruispunt in je carrière?

Je carrière groeit en verandert en nu sta je op een kruispunt. Wat ga je doen?  Het Triceps programma Crossroads helpt jou in dit proces een om het antwoord te vinden. Je kunt kiezen uit twee versies: het programma voor senior managers in de tweede helft van hun carrière of ambitieuze vrouwen halverwege hun carrière.

Coaching & Outplacement

EXECUTIVE COACHING

Wat heb je nodig om je leider te vinden? Met Executive Coaching biedt Triceps de professional, directie en het topmanagement van de organisatie professionele coaching. Een sparringpartner op niveau die jou en je organisatie uiteindelijk verder helpt.

Wat heb je nodig om je leider te vinden?

Met Executive Coaching biedt Triceps de directie en het topmanagement van de organisatie professionele coaching. Je kunt er op rekenen dat een senior coach van Triceps op een vergelijkbaar niveau als jou heeft geopereerd en je daarom als geen ander een spiegel kan voorhouden om inzichten te vergroten. Een sparringpartner op niveau die jou en je organisatie uiteindelijk verder helpt.

Executive coaching is maatwerk. Triceps snijdt haar dienstverlening op maat voor specifieke situaties in je organisatie. In bepaalde gevallen bereiken we meer resultaat door naast individuele coaching ook team coaching voor het gehele managementteam aan te bieden. Jouw vraag is leidend en Triceps treedt vooral op als sparringpartner en klankbord om meer waarde te creëren voor jou en je organisatie.

Coaching & Outplacement

TEAM TRAININGEN

Ben jij klaar voor een exponentiële verandering in jouw bedrijf? Implementeer executive trainingen. Deze leveren een belangrijke bijdrage aan het creëren van draagvlak, motivatie en energie in jouw organisatie. Ze geven de vaardigheden, die we van nature niet hebben meegekregen en absoluut essentieel zijn om zakelijk succesvol te zijn.

Hoe breng je verschillende karakters in balans

Uw organisatie, afdeling of management bestaat uit verschillende mensen met verschillende karakters en uiteenlopende talenten. Als die mix in balans is dan heb je een krachtig instrument om effectief je doelstellingen na te streven. Maar als die balans er niet is, gaat dat bijna altijd ten kostte van de focus en worden targets moeilijk haalbaar.

Triceps heeft de specialisten om die disharmonie te ontdekken én te herstellen. Met aan de basis een uitgebreide persoonlijke en inhoudelijke kennismaking met de mensen, de business en het team. Waar liggen de knelpunten? Staat iedereen in zijn kracht? En wordt die optimaal ingezet?

Triceps biedt antwoorden op die vragen, geeft inzicht in de groepsdynamiek en werkt samen met jou en je medewerkers aan een nieuwe, op persoonlijke balans gerichte harmonie.

Coaching & Outplacement

LEADERSHIP ESSENTIALS

Het blijvend vormgeven van hoe jij de omgeving en jezelf ziet. Mentor- en coaching programma voor professionals die hun management- en leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen. Dit gaat over leiding geven met hard skills maar vooral over soft skills: mensen begrijpen en daarop inspelen. Beide met hard resultaat.

Coaching & Outplacement

HIGH PERFORMING TEAMS

Het ene team een succes, het andere een mislukking Goed functionerende teams zijn cruciaal, een essentieel onderdeel en de smeerolie in iedere organisatie, ongeacht de omvang en het ambitieniveau van die organisatie.

Waarom Triceps coaching, training en outplacement!

Niet onze trainingen maar jouw doelstellingen staan centraal. Onze coaching is passend maatwerk en afgestemd op wat jij echt nodig hebt.

Onze kennis van bedrijven en arbeidsmarkt wordt dagelijks gevoed door de Triceps Search praktijk, Talentbank en Consultants.

Persoonlijke aandacht en intensief contact vormen de basis. Indien gewenst kun je gebruik maken van dubbel coaching. Eén coach richt zich op jouw persoonlijke ontwikkeling, de andere helpt je een personal brand te formuleren. Een vanzelfsprekendheid: Nederlands & Engelstalig.

Onze outplacement aanpak is de afgelopen jaren zeer effectief gebleken; 98% van de professionals die het traject hebben gevolgd is weer aan het werk in een baan of als (zelfstandig) ondernemer.

Coaches - Onze mensen

Rob Boerboom

Mensen raken geïnspireerd en gemotiveerd

Frank Weegink

Samen ontwikkelen van meer werkplezier en effectiviteit

Joost Horsten

Navigeren op kruispunten

Blogs & Kandidaat Ervaringen

Scale-Up leiderschap-ondersteuning (Deel 1). Triceps ondersteunt vaak leiders van hightech start-up en scale-up organisaties. Wij delen graag enkele belangrijke waarnemingen en vragen die leiders zichzelf moeten stellens…lees meer.
Scale-Up leiderschap-ondersteuning (Deel 2). Triceps ondersteunt vaak leiders van hightech start-up en scale-up organisaties. Wij delen graag enkele belangrijke waarnemingen en vragen die leiders zichzelf moeten stellens…lees meer.
Kandidaat ervaring: “En daar sta je dan “op weg naar een nieuwe uitdaging”. Als eindverantwoordelijke is het proces van afscheid nemen niet nieuw, het is een onderdeel van je functie. Echter deze keer nam ik afscheid! Afscheid van mensen maar ook een stukje van mijzelf. Waarom Triceps? Als mens en professional stond ik centraal! Door kritisch te kijken naar mijzelf als ‘merk’ en te investeren zit ik weer helemaal op mijn plek. Een plek waar ik het verschil kan maken. Op deze manier wil ik Triceps, mijn coach en begeleider bedanken voor het geboden houvast en de vele late uurtjes.” S.J.B. (CFO)

White paper: High Performance Teams

In dit white paper voor leiders en managers delen we:
✓ De kenmerken van falende en winnende teams.
✓ Waarom het ene team een succes is en het andere een mislukking.
✓ Hoe je als verantwoordelijke een High Performance Team bouwt.