Masterclass “Terug naar de basics van management”

Wegens succes geprolongeerd.

“Wat een bijzondere tijd is dit, hè? ” en “Hoe bijzonder dat de wereld in de afgelopen weken zo heel anders is?” Dit zijn uitspraken die wij dagelijks en tijdens elk gesprek horen. Iedereen heeft behoefte om toch even af te tasten hoe anderen deze periode ervaren en misschien een heel andere visie hebben op de huidige- en toekomstige situatie.

We zijn helaas nog niet verlost van alle perikelen maar het lijkt langzaam ook weer de goede kant op te gaan nu er een aantal versoepelingen van de maatregelen heeft plaatsgevonden. En we durven het haast niet te zeggen, maar door alle maatregelen die de overheid heeft genomen zijn er ook goede kanten. Minder woon-werkverkeer, minder reistijd, minder luchtvervuiling zijn enkele praktische positieve consequenties.
En er zijn ook meer sociaalpsychologische, levensbeschouwelijke en persoonlijke consequenties. Doordat we de afgelopen periode meer thuis zijn geweest en minder prikkels van buiten hebben gekregen, zijn we vanzelf ook meer geconfronteerd met andersoortige vragen: “vind ik de aard van mijn werk echt leuk, zonder het dagelijkse sociale contact met collega’s”, “ben ik eigenlijk wel goed in mijn werk”, “hoe geef ik leiding aan mijn afdeling als ik ze niet meer dagelijks zie”, “wat houdt leidinggeven in de kern eigenlijk in”?

Ook met deze vragen werden wij coaches dagelijks geconfronteerd. Dit was voor ons de aanleiding om een tweetal Masterclasses “Terug naar de basics van management” te organiseren. Wegens succes organiseren we nu een derde Masterclass, om iedereen die eerder niet in de gelegenheid was alsnog de mogelijkheid te geven om deel te nemen.

Wij denken dat een Masterclass “Terug naar de basics van management”, jou kan helpen in situaties die zo snel veranderen. In deze Masterclass, die we organiseren in de vorm van een Webinar, geven we in een notendop de belangrijkste aspecten van leidinggeven.

Heb je behoefte aan een opfriscursus over het managen of ben je nog niet zo lang geleden benoemd, enthousiast begonnen en wil je nu toch ook een wat professioneler fundament aan je managementfunctie geven, schrijf je dan in op onderstaande link. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar.

Het webinar is online, via het platform Zoom. Je kunt meedoen via PC, MAC tablet of smartphone. Het is handig als je van tevoren Zoom geïnstalleerd hebt en dat je er een beetje mee uit de voeten kunt. Je kunt het programma gratis downloaden via https://zoom.us/download Zorg, dat de deze Zoom-app vooraf hebt gedownload en vooraf heb getest op haar functionaliteiten. Je kunt ook meedoen via je webbrowser. De functionaliteit is dan wel beperkter.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 19 mei om 14.00 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@triceps.nl met daarin je naam en contactgegevens. De aanmelding zal worden bevestigd middels een mailbericht waarin de unieke link en inloggegevens staan vermeld om deel te kunnen nemen aan het webinar.

Uiteraard staat het je vrij om deze uitnodiging te delen binnen je netwerk.

We kijken er naar uit om je op 19 mei a.s. te mogen verwelkomen.

Graag tot snel!

De Masterclass wordt gegeven door Bernadette Crijns en Rob Boerboom. Beiden zijn ervaren managers in het bedrijfsleven geweest en werken sinds vele jaren als Executive Coaches (zie ook het de persoonlijke pagina’s van Bernadette en Rob op de Triceps website en het LinkedIn profiel van Bernadette en het LinkedIn profiel van Rob).