Transformeer je carrière: Maak impact bij een scale-up!

Transformeer je carrière: Maak impact bij een scale-up!

Ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Werk je graag in een uitdagende en snelle omgeving waar je veel impact kunt maken? Dan is werken bij een scale-up wellicht iets voor jou. Maar pas op: Werken bij een scale-up is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een unieke set persoonlijkheidskenmerken en soft skills om te gedijen in deze dynamische omgeving.

Bij Triceps helpen we je graag te bepalen of jij Scale-up Fit bent. We voeren jaarlijks honderden carrièregesprekken met professionals die succesvol willen zijn in een scale-up omgeving.

Je hebt de kenmerken van een Scale-up Fit professional als je

  • Flexibel veranderingsgericht ben en je snel kunt aanpassen aan nieuwe omstandigheden.
  • Je eigen plan kunt trekken, prioriteiten stellen en doelen behalen zonder micromanagement.
  • Initiatief neemt, problemen aanpakt en zoekt naar oplossingen.
  • Out-of-the-box denkt en nieuwe ideeën genereert.
  • Complexe problemen analyseert en effectieve oplossingen bedenkt.

Beschik jij over deze eigenschappen? Dan ben je wellicht de perfecte kandidaat voor een baan bij een scale-up! Ons unieke assessment helpt je te bepalen of je Scale-up Fit bent. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe je jouw carrière naar een hoger niveau kunt tillen!

Je werkt in een snelle omgeving waar je elke dag nieuwe dingen leert. De werksfeer is vaak informeel en collegiaal. Je hebt een directe impact op de groei en het succes van het bedrijf en je krijgt veel kansen om je te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem contact met ons op voor meer informatie over werken bij een scale-up. We helpen je graag de perfecte match te vinden!

Triceps: Jouw partner voor een succesvolle carrière in de scale-up wereld!

Harry Nauta

Harry Nauta

Triceps helpt leiders en organisaties hun doelen te bereiken. Door onze matching, coaching en chief on demand schakel jij als executive of bedrijf door naar de volgende versnelling.

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen, neem dan contact op via 088 – 5000 500 of stuur ons een bericht waarmee wij jou kunnen helpen!