Are you at your most powerful?

Outplacement wordt vaak in één adem genoemd met reorganisatie, inkrimping of ontslag. Een bedrijf dat onder vuur ligt, collega’s op de schopstoel of – in het meeste persoonlijke geval – jouw eigen positie die ter discussie staat. Er zijn verstoorde werkverhoudingen, vaak heerst er een bedrukte sfeer.

Hoe noodgedwongen de aanleiding soms ook is, outplacement kan het begin zijn van een mooi, eerlijk traject. Dat wordt niet altijd zo gezien of herkend. Toch is dat hoe wij het benaderen. Triceps begeleidt kandidaten bij de transitie naar een ander werkveld en zorgt ervoor dat hun persoonlijk leiderschap sterker wordt.

Elk outplacement vraagstuk begint bij jou. Jouw unieke persoonlijkheid en kracht. Daar het positieve in zien is essentieel. Samen benoemen we jouw talent en verkennen we je ambities, je wensen en mogelijkheden. Wat beweegt jou, waar ligt je passie? Waar word je blij van, wat gaat je gemakkelijk af? De antwoorden vormen de bouwstenen voor jouw nieuwe toekomst. Het is een interessante en spannende tocht waarbij de echte ‘jij’ zichtbaar wordt.

Triceps helpt je vrij te denken en creatief om te gaan met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kies je dezelfde richting als waar je vandaan komt of kun je – eindelijk – gaan doen wat je leuk vindt? Durf je toe te geven aan wat je diep van binnen voelt? Wat is de plek waar voor jou dingen samenkomen, waar ligt jouw geluk?

Outplacement Utrecht & outplacement Eindhoven

Vanuit onze kantoren in Utrecht en Eindhoven helpen we outplacement kandidaten uit heel Nederland en daarbuiten. Bij outplacement werken de adviseurs van Triceps altijd in duo’s. Eén coach richt zich op jouw persoonlijke ontwikkeling, de andere helpt je een personal brand te formuleren en de werkomgeving te vinden die bij je past. Het onderzoek naar jouw werkelijke ambitie, interesse en competenties en je gewenste rol en uitdaging wordt hierdoor een mooi en creatief proces.

De coaches van Triceps hebben jarenlange ervaring in diverse rollen en organisaties en maakten bovendien ook zelf een verandering van werkomgeving mee. Met onze bewezen effectieve aanpak, waarin we (executive) search toevoegen aan het outplacementtraject, brengen we 98% van de professionals weer aan het werk – in loondienst of als (zelfstandig) ondernemer.