- Triceps: Executive Search –

CFO met passie voor High Tech, Structuur en Business (reeds vervuld)

AME is een onafhankelijk bedrijf met sterke groeiambities dat hoogwaardige elektronische producten ontwikkelt en produceert met een team van ca. 250 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in de innovatieve toptechnologieregio Brainport Eindhoven. Het creëren van nieuwe innovatieve producten die de verwachtingen van klanten overtreffen is daarbij het ondernemingsdoel. Met de focus op product en functionaliteit wordt dit bereikt door de integratie van productontwikkeling en productie. Gedreven door technologie wordt gestreefd naar de beste oplossing door de combinatie van elektrische, mechanische, software en industrial engineering vaardigheden. Toepassingen zijn o.a. te vinden in E-mobility, Domotica, Industriële automatisering en Offshore. Door een optimale mix van creativiteit, passie en motivatie van de hoogopgeleide medewerkers stelt AME zich als doel winstgevend te groeien.
De Chief Financial Officer is een belangrijke spil in het management team en rapporteert aan de CEO. Zij / Hij werkt samen met een klein team van medewerkers  bij de uitvoering van de verschillende finance activiteiten. De CFO wordt gevraagd mee te denken over de business en oog te hebben voor een gezonde winstgevendheid. De administratie is verregaand geautomatiseerd binnen een SAP systeem inclusief een real-time business dashboard. Het verder transparant maken van en het sturen op marges zijn prioriteiten voor de toekomst. De CFO verzorgt de planning/budgettering, rapportage en analyse, risicomanagement, tax etc. en onderhoudt contacten met o.a. bank, accountant en juristen.
Het nieuwe MT-lid is een teamspeler met een hands-on instelling. Affiniteit met high tech en de persoonlijkheid om in een jonge dynamische organisatie te kunnen opereren zoals:

  • vasthoudend en toch flexibel
  • open en transparant
  • enthousiast
  • scherp
  • Primus Inter Pares

Naast een finance basis die blijkt uit een RA/RC opleiding, is hiervoor ook een meerjarige ervaring in een leidinggevende finance functie belangrijk. Ervaring met een geautomatiseerde accounting omgeving binnen SAP is relevant.

Voor meer informatie over de rol, of om jouw interesse kenbaar te maken, neem je contact op met Nico Brokking (+31 (0)6 21 25 35 40) of Eugene Kaerts (+31 (0)6 55 39 88 76). Jouw sollicitatie kun je richten aan brokking@triceps.nl of kaerts@triceps.nl.

    Upload hier je CV: