- Triceps Executive Search -

Customer Site Manager

Slimme rollenbaan zet logistiek aan het denken. Valor Material Handling, opgericht in 2015 en gevestigd in Heesch Noord Brabant, is een dynamisch innovatieve organisatie met een ongekende ervaring in de ontwikkeling en oplevering van de meest geavanceerde transportsysteem. Valor zoekt dan ook samen met de klant naar de kern van de behoefte. Wat is nu echt noodzakelijk? De kunst om bij de kern te blijven scheelt tijd en geld. De Valor oplossingen en systemen sluiten dan ook naadloos aan op de meeste behoeftes en realiseren korte terugverdientijden. Oprichters Jan Hulsmann en Gerby Maas hebben in diverse organisaties prachtige systemen in verscheidende branches opgeleverd. Van distributiemagazijn tot voedselproductie en van 3 PL tot pakketdienst.
Valor Qliqflow – Slim en gepatenteerd. Het in eigen beheer ontwikkelde Valor Qliqflow[tm] maakt het mogelijk om met gestandaardiseerde modules, ongekend snel een material handling systeem te bouwen met behoud van flexibiliteit. In minder dan twee jaar hebben diverse vooraanstaande logistieke specialisten zoals de Bijenkorf, CEVA Logistics, HelloFresh, Superwinkel.nl, PowerSlim, Philips en Ingram Micro het Qliqflow systeem omarmd. Snel implementeren met behoud van flexibiliteit blijkt een gouden combinatie in deze snel veranderende tijden.
Ben jij iemand die niet genoeg kan krijgen van het regelen en coördineren van technische en logistieke processen? Ben je in staat om met jouw technisch/proces inzicht de juiste vragen te stellen aan de klant, je collega’s en eventuele externe leveranciers? Dan is de vacature van Customer Site Manager bij Valor Material Handling in Heesch zeker iets voor jou! Als Customer Site Manager treed jij op als eindverantwoordelijke, ben jij het aanspreekpunt voor onze klant en neem jij de beslissing. Ons Doel: ‘ Een succesvolle operationele deployment van het Qliqflow modulaire transportsystemen’.

Alle modulaire transportsystemen binnen Valor worden ontwikkeld, ontworpen en uitgewerkt op detailniveau. De transportsystemen worden specifiek aangepast naar de wens van de klant of er worden zelfs geheel nieuwe componenten ontwikkeld.

Wat wordt er van jou verwacht als Customer Site Manager?

Jij wordt al in een vroeg stadium betrokken bij het project. Als belangrijke schakel mag je namelijk al meedenken aan de ontwikkeling van het Qliqflow™ systeem voor jouw klant. Jouw collega constructeur / werkvoorbereider zorgt ervoor dat schetsen, officieuze begrotingen en andere specificaties bij jou terecht komen. Samen zorgen jullie voor duidelijke productspecificaties. Er zijn dagen dat je op kantoor zit maar met regelmaat ben je onderweg /  on-site bij de opdrachtgever of leveranciers. Je bent tenslotte eindverantwoordelijk voor de operationele oplevering.

In deze rol:

 • Stel je het “installatie” projectplan op met daarin doelstellingen, de opzet, planning en bewaak je kwaliteit, tijd en kosten.
 • Ben je verantwoordelijk voor het organiseren, managen van alle gerelateerde activiteiten op locatie met alle stake holders.
 • Identificeer en analyseer je (potentiële) problemen / risico’s en kansen alsmede het initiëren van adequate correctieve en preventieve acties.
 • Voer je kwaliteitscontroles uit op installatie en processen alsmede het vastleggen van verbeteringen.
 • Ben je verantwoordelijk voor een correcte, up to date  rapportage aan klant.
Je bent al enkele jaren succesvol als projectleider/manager en toe aan de volgende stap in je carrière.  Je hebt goede communicatie eigenschappen en voelt je comfortabel genoeg om ook gesprekken op niveau in het Engels te voeren en vast te leggen.

Verder:

 • Heb je een HBO werk en/of denk niveau met affiniteit voor mechatronica, technische bedrijfskunde of electro;
 • Heb je een stevige persoonlijkheid die vanuit de business denkt en daarmee mens en organisatie verbindt en is prioriteit stellen geen probleem;
 • Ben je een echte doorzetter die van uitdagingen houdt en mee wil groeien met het bedrijf;
 • Durf je anderen opbouwend en kritisch de spiegel voor te houden en ben je bereid te reizen naar klantlocatie tot 70% (binnen- en buitenland).
 • Kun je goed schakelen met een diversiteit aan personen en functies. De ene keer zit je namelijk met een directeur om tafel en de andere keer begeef jij je in een productieomgeving;
 • Je hebt enkele jaren (werk)ervaring met transportsystemen, warehouse of Site Management / Contract Management (pre);
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B
Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marc Timmermans | mobiel: 31(0)6 2638 2019 | email: timmermans@triceps.nl

  Upload hier je CV: