- Triceps Executive Search –

Manufacturing Director ad interim

Opdrachtgever is een internationaal actieve scale-up organisatie in Nano- en Microtechnologie en staat aan de vooravond van een substantiële groei, zowel in onderzoeks- als productiefaciliteiten als qua menskracht. Het bedrijf is actief in health tech en ontwerpt, ontwikkelt en produceert met en voor haar klanten state of the art life science oplossingen. Het heeft vestigingen in Nederland en Duitsland.
Vooruitlopend op een definitieve invulling van de rol van Manufacturing Director zijn we per direct op zoek naar een interim senior professional die haar/zijn sporen heeft verdiend in een eindverantwoordelijk rol binnen productie in de semiconductor- en chipindustrie bij voorkeur in het health tech segment.
Een ervaren people manager, teamspeler en coachend leider. Een open communicator, zowel intern, als richting externe stakeholders. Iemand de rust, vertrouwen en overzicht brengt en bewaart en ervoor zorgt dat de structuur/processen verder in lijn worden gebracht met de roadmap die nodig is voor de groei.
Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Harry Nauta | mobiel: +31 (0)6 2950 4030 of +31 (0)88 – 5000 500 | Email: nauta@triceps.nl

    Upload hier je CV: