Vacature Personal & Business Coach - Zet jij verandering bij mensen en organisaties in gang?

Personal & Business Coach

Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken. Door onze executive search, coaching en chief on demand schakelt de executive of het bedrijf door naar de volgende versnelling. We zorgen voor de juiste persoon aan de juiste managementtafel en helpen professionals en bedrijven te ontwikkelen. Zo creëert Triceps meerwaarde, al sinds 1996 met kantoren in Eindhoven, Utrecht en Dubai. ‘Developing talents, improving business’ is waar wij voor staan.

Triceps kijkt naar het DNA van professionals en bedrijven en bedient deze onder andere met Coaching, Outplacement en Talentassessment. Een coach van Triceps kan als geen ander een spiegel voorhouden om inzichten te vergroten en handvatten aanreiken om effectiever te acteren. Een sparringpartner op niveau die de individu en de organisatie verder helpt.

Al onze coaching activiteiten worden op maat gesneden voor de specifieke situatie waarin de individu of haar/zijn organisatie zich bevindt. In bepaalde gevallen bereiken we meer resultaat door naast individuele coaching ook team coaching aan te bieden. Triceps treedt vooral op als sparringpartner en klankbord om meerwaarde te creëren.

Zet jij verandering bij mensen en organisaties in gang? Kun je mensen inspireren om dingen te doen die zij (nog) niet eerder deden? Wil jij meetbare resultaten realiseren? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Als Coach bij Triceps zoeken we een talent die op basis van inhoud en persoonlijkheid nieuwe opdrachten verwerft, bestaande klantrelaties uitbouwt en verworven coachingsopdrachten succesvol uitvoert. Opdrachten variëren van executive coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement, talentassessment, jobvalidation tot teamtrajecten. Zowel persoonlijk en face to face op locatie, als online. Breed geformuleerd? Inderdaad!

Triceps is een full serviceorganisatie waarbij het draait om vakkundig advies, waar zowel individu als organisatie van profiteren. Als Coach is dan ook geen dag hetzelfde. Dit betekent dat je zowel zelfstanding als in interactie met je Triceps collega’s verantwoordelijk bent en verantwoordelijkheid neemt voor een groeiend bestand van tevreden en terugkerende klanten.

Je bent allereerst een mensenmens. En al enkele jaren succesvol en actief binnen Human Resources; als Intercedent of als Talent manager en je hebt interesse in wat mensen en bedrijven drijft. Omdat je binnen Triceps je ‘eigen bedrijfje’ runt, doe je alle voorkomende werkzaamheden en maakt zowel korte als lange termijn plannen. En vooral zorg je ervoor dat jouw klanten tevreden terugkijken op de stappen die ze met jouw hulp hebben kunnen maken.

Door certificering voor onze assessment tool verbreed je je theoretische kennis. En onder begeleiding en aan de hand van ervaren coaches verdiep je je jouw kennis en ervaring in de praktijk. Je woont in de regio Utrecht of directe omgeving zodat je makkelijk naar onze vestiging kunt komen.

Verder:

 • Ben je een trusted partner en coach en in staat om een lange termijn vertrouwensrelatie met onze klanten te ontwikkelen.
 • Luister je, luister je echt, ook naar wat niet wordt uitgesproken!
 • Inspireer, motiveer en confronteer je
 • Maak snel de koppeling tussen theorie en praktijk
 • Ben je self-propelling en een uitstekende teamplayer
 • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, academisch werk- en denkniveau en leg je snel en makkelijk professionele en commerciële contacten.
 • Ben jij een echte doorzetter, gedreven en ambitieus om als ondernemer in loondienst verder mee te groeien in Triceps.
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs

Triceps is warm pleitbezorger van diversiteit en inclusiviteit. We streven naar een nog mooiere mix van ons team.

Herken jij jezelf in ons gedragsprofiel? Dan komen we graag in gesprek met je.

Competenties: Motiverend, Creatief, Inlevend, Overtuigend, Samenwerkend, Verbindend, Verantwoordelijk, Analyserend, Resultaatgericht en Zorgvuldig.

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Harry Nauta | mobiel: 06  2950 4030 | nauta@triceps.nl of Rob Boerboom | mobiel: 06 5253 5070 | boerboom@triceps.nl.

  Upload hier je CV: