- Triceps: Executive Search –

Practice Leader Frame

Practice Leader Frame

Onze opdrachtgever Boxx is de snelst groeiende, onafhankelijke global mobility dienstverlener in de Benelux. Onafhankelijkheid is een belangrijk aspect van haar werkfilosofie. Visie en bedrijfsmodel zijn gebaseerd op het leveren en coördineren van geïntegreerde, wereldwijde dienstverlening in global mobility. Het bedrijf  biedt haar diensten aan multinationale bedrijven, variërend van coördinatie van relocation services, immigratieadvies en compliance, (strategisch) HR advies en de ontwikkeling van global mobility policies, tot belastingadvies en aangiften. Opdrachtgever heeft de kennis en het vermogen om global mobility management wereldwijd volledig op elkaar af te stemmen en te coördineren. Klanten wordt een wereldwijd bereik geboden via een uniek bedrijfsmodel. Frame is het zelfgebouwde internationale netwerk van mobility specialisten. Dit netwerk omvat 275 partnerbedrijven in 80 landen en is met hoofd en hart gebouwd. Het bedrijfsmodel zorgt ervoor dat er snel kan worden geschakeld en haar diensten overal ter wereld kunnen worden geleverd op basis van diepgaande lokale kennis. Dit resulteert in onovertroffen kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Boxx heeft vier kantoren in Achel, Amsterdam, Hong Kong en Boston. Het bedrijf staat voor het verstrekken van de beste diensten, proactieve oplossingen en rendement voor klanten.
De positie van Practice Leader Frame is inhoudelijk en qua financiële verantwoording uitdagend. Via de Frame Partners worden belangrijke diensten ingekocht ter ondersteuning van de klanten wereldwijd. Zonder deze partners geen lokale ‘inhoud’. Tegelijkertijd vertegenwoordigen deze diensten een grote inkoopwaarde voor onze opdrachtgever en is daarmee van directe invloed op haar resultaten. De Practice Leader Frame managet de spannende spagaat tussen service en kwaliteit enerzijds en voorwaarden en kosten anderzijds.
Je bent aangenaam zelfstandig en oplossingsgericht. Zowel intern als extern ben je een onafhankelijke teamspeler. Als een gestructureerde denker en doener weet je om te gaan met snel wisselende speelvelden en vragen. Onder druk blijf je standvastig met een gevoel voor flexibiliteit. Je hebt een natuurlijk interesse in cijfers en euri. Je bent er klaar voor om te groeien in een spannende rol, binnen een dynamisch internationaal opererend bedrijf. Onze opdrachtgever verwacht minimaal een HBO denk- en werk niveau met aantoonbare ervaring in een vergelijkbare omgeving. Verstand van het wereldwijd inkopen van diensten is vereist, ervaring met kennisproducten is een pré. Je neemt het voortouw bij tenders. Je analyseert trends en concurrentie op de markt en volgt ontwikkelingen op de voet. Je bouwt en onderhoudt relaties met collega’s en (new) business partners en je blinkt uit in relatiemanagement.