- Triceps Executive Search -

Project Manager Engineering & Realisatie

Slimme rollenbaan zet logistiek aan het denken. Onze opdrachtgever Valor Material Handling, opgericht in 2015 en gevestigd in Heesch Noord Brabant, is een dynamisch innovatieve organisatie met een ongekende ervaring in de ontwikkeling en oplevering van de meest geavanceerde transportsysteem. Valor zoekt dan ook samen met de klant naar de kern van de behoefte. Wat is nu echt noodzakelijk? De kunst om bij de kern te blijven scheelt tijd en geld. De Valor oplossingen en systemen sluiten dan ook naadloos aan op de meeste behoeftes en realiseren korte terugverdientijden. Oprichters Jan Hulsmann en Gerby Maas hebben in diverse organisaties prachtige systemen in verscheidende branches opgeleverd. Van distributiemagazijn tot voedselproductie en van 3 PL tot pakketdienst.
Valor Qliqflow – Slim en gepatenteerd. Het in eigen beheer ontwikkelde Valor Qliqflow[tm] maakt het mogelijk om met gestandaardiseerde modules, ongekend snel een material handling systeem te bouwen met behoud van flexibiliteit. In minder dan twee jaar hebben diverse vooraanstaande logistieke specialisten zoals de Bijenkorf, CEVA Logistics, HelloFresh, Superwinkel.nl, PowerSlim, Philips en Ingram Micro het Qliqflow systeem omarmd. Snel implementeren met behoud van flexibiliteit blijkt een gouden combinatie in deze snel veranderende tijden.
Ben jij iemand die niet genoeg kan krijgen van het regelen en coördineren van technische en logistieke processen? Ben je in staat om met jouw technisch inzicht de juiste vragen te stellen aan de klant, je collega’s en eventuele externe leveranciers? Dan is de vacature van Projectleider Engineering en Realisatie bij Valor Material Handling in Heesch zeker iets voor jou!

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de opzet, planning, aansturing, installatie en administratie van projecten op het gebied van modulaire transportsystemen. Alle modulaire transportsystemen binnen Valor worden ontwikkeld, ontworpen en uitgewerkt op detailniveau. De transportsystemen worden specifiek aangepast naar de wens van de klant of er worden zelfs geheel nieuwe componenten ontwikkeld.

Wat wordt er van jou verwacht als Projectleider Engineering en Realisatie? Jij wordt al in een vroeg stadium betrokken bij het project. Als belangrijke schakel mag je namelijk al meedenken aan de ontwikkeling van het Qliqflow™ systeem. Jouw collega constructeur/werkvoorbereider zorgt ervoor dat schetsen, officieuze begrotingen en andere specificaties bij jou terecht komen. Samen zorgen jullie voor duidelijke productspecificaties en je bent te allen tijde nauwkeurig in de verslaglegging. Je zorgt ervoor dat alle afgesproken details worden opgevolgd en je begeleidt en controleert deze gedurende de gehele projectperiode. Er zijn er dagen dat je op kantoor zit maar je bent zeer regelmatig onderweg en on-site bij de opdrachtgever of leveranciers. Je bent dus verantwoordelijk van A tot Z.

Je bent al enkele jaren succesvol als projectleider/manager en toe aan de volgende stap in je carrière.  Je hebt goede communicatie eigenschappen en voelt je comfortabel genoeg om ook gesprekken op niveau in het Engels te voeren.

Verder:

  • Ben je gedreven en ambitieus en houdt er van je kennis constant uit te breiden en te verdiepen en is prioriteit stellen geen probleem
  • Ben je een echte doorzetter die van uitdagingen houdt en mee wil groeien met het bedrijf.
  • Heb je een HBO werk en/of denk niveau met affiniteit voor mechatronica, technische bedrijfskunde of electro;
  • Kun je goed schakelen met een diversiteit aan personen en functies. De ene keer zit je namelijk met een directeur om tafel en de andere keer begeef jij je in een productieomgeving;
  • Je hebt enkele jaren (werk)ervaring met transportsystemen of met warehouse (pre);
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B
Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marc Timmermans | mobiel: 31(0)6 2638 2019 | email: timmermans@triceps.nl of Frankl Weegink | mobiel 31(0)6 2139 0811 | email: weegink@triceps.nl.

    Upload hier je CV: