Vacature - Ben jij die commercieel gedreven Recruitment Consultant die wij zoeken?

Recruitment Consultant

Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken. Door onze matching, coaching en chief on demand schakelt de executive of het bedrijf door naar de volgende versnelling. We zorgen voor de juiste persoon aan de juiste managementtafel en helpen professionals en bedrijven te ontwikkelen. Zo creëert Triceps meerwaarde, al sinds 1996 met kantoren in Eindhoven, Utrecht en Dubai.
Triceps kijkt naar het DNA van bedrijven en professionals en bedient deze met een aantal producten en diensten. Executive Search is een intensieve speurtocht buiten de gebaande wegen naar directieleden of managers die de koers en het gezicht van een organisatie bepalen. Het is zorgvuldig maatwerk. Bedrijven en individuen zijn zeer dynamisch en hebben niet altijd maatwerk nodig, maar wel een match. Met de Talentbank hebben wij een plek gecreëerd waar executives en organisaties elkaar snel kunnen ontmoeten. Van Executive search naar Executive Found.
Op zoek naar een afwisselende baan waarbij jij het verschil maakt? Dan is deze vacature echt iets voor jou!  De markt voor executive search staat onder druk. Het vinden van de juiste persoon, qua kunde en profiel, is door tijdsdruk en kosten vaak niet passend. Corona zal de markt tot het uiterste testen. Inspelend op deze verandering en behoefte hebben wij de Talentbank gecreëerd (www.talentbank.nl ). De kandidaten, na het doorlopen van een gedrag en potentieel analyse, doen committed mee en stellen zich passend voor. Recruitment heeft een instant antwoord of er een match is. Van Executive Search naar Executive found.

Als Recruitment Consultant bij Triceps ben je verantwoordelijk voor het verbinden met de recruitment kant van bedrijven en begeleid je Talenten. Je bent succesvol in het werven van zowel kandidaten als nieuwe werkgevers; van scale-ups tot corporate. Breed geformuleerd, jazeker! Wij hebben het over een verandering van denken en doen en dat kost tijd en energie. Triceps is een full service organisatie waarbij het draait om vakkundig advies. Als Consultant is dan ook geen dag hetzelfde. Dit betekent dat je zelfstanding bezoeken aflegt bij klanten en verantwoordelijk bent voor het realiseren van de gestelde commerciële targets.

Je bent al enkele jaren succesvol en actief binnen Human Resource, als Intercedent of in Talent management en je hebt interesse in wat mensen en bedrijven drijft. Je bent belangrijk voor bedrijf en individu wat breedte van denken en doen vraagt.  Omdat je binnen Triceps je ‘eigen bedrijfje’ runt, doe je alle voorkomende werkzaamheden en je maakt zowel korte als lange termijn plannen. En vooral, je brengt continu kandidaten en bedrijven met elkaar in contact.

Je woont in de regio Utrecht, Eindhoven of in de directe omgeving zodat je, wanneer het straks weer kan, makkelijk naar onze vestiging kunt komen en onze klanten kunt bezoeken. Door de complexiteit van de baan is een HBO werk- en denkniveau een vereiste. Je voelt je comfortabel genoeg om ook gesprekken op niveau in het Engels te voeren.

Verder:

  • Ben je gedreven en ambitieus om je als ondernemer in loondienst te bewijzen.
  • Weet je waar de commerciële knoppen zitten en ben je in staat om telkens de passende mix te creëren voor het verder uitbouwen van de Talentbank.
  • Ben jij een echte doorzetter die van uitdagingen houdt en mee wil groeien in Triceps.
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift
  • Is prioriteiten stellen geen probleem en je kennis van digitaliteit een vanzelfsprekendheid (Kennis van Carerix Recruitment Software is nice to have).
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs

Triceps is een voorstander van diversiteit en inclusiviteit. We streven naar een nog mooiere mix van ons team.

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marc Timmermans | mobiel: +31 (0)6 2638 2019 | timmermans@triceps.nl

    Upload hier je CV: