- Triceps Executive Search -

Senior Software Engineer / Architect

Slimme rollenbaan zet logistiek aan het denken. Valor Material Handling, opgericht in 2015 en gevestigd in Heesch Noord Brabant, is een dynamisch innovatieve organisatie met een ongekende ervaring in de ontwikkeling en oplevering van de meest geavanceerde transportsysteem. Valor zoekt dan ook samen met de klant naar de kern van de behoefte. Wat is nu echt noodzakelijk? De kunst om bij de kern te blijven scheelt tijd en geld. De Valor oplossingen en systemen sluiten dan ook naadloos aan op de meeste behoeftes en realiseren korte terugverdientijden. Oprichters Jan Hulsmann en Gerby Maas hebben in diverse organisaties prachtige systemen in verscheidende branches opgeleverd. Van distributiemagazijn tot voedselproductie en van 3 PL tot pakketdienst.
Valor Qliqflow – Slim en gepatenteerd. Het in eigen beheer ontwikkelde Valor Qliqflow[tm] maakt het mogelijk om met gestandaardiseerde modules, ongekend snel een material handling systeem te bouwen met behoud van flexibiliteit. In minder dan twee jaar hebben diverse vooraanstaande logistieke specialisten zoals de Bijenkorf, CEVA Logistics, HelloFresh, Superwinkel.nl, PowerSlim, Philips en Ingram Micro het Qliqflow systeem omarmd. Snel implementeren met behoud van flexibiliteit blijkt een gouden combinatie in deze snel veranderende tijden.
Op zoek naar een afwisselende baan waarbij jij het verschil maakt? Dan is deze vacature echt iets voor jou!  Ter uitbreiding maar ook verbreding zijn wij op zoek naar een Software Engineer / Architect voor de ontwikkeling van software voor de goederenstroom binnen een distributiecentrum, een 3PL/TPL of pakketdienst.

Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de verbindingen en het specificeren, ontwikkelen, testen en inbedrijfstellen van besturingssoftware. De software bestaat uit zowel embedded SW (low-level-controls) als PC SW (Applicatie software; overall besturing en monitoring van complexere systemen).

Als Software architect zorg je ervoor dat de applicatie software klaar is voor de toekomst door de juiste software op de juiste manier te bouwen.

In overleg met je collega’s en/of opdrachtgever stel je de software specificaties op. Aan de hand van deze specificaties ontwikkel je de besturingssoftware. Nadat je de software uitgebreid getest hebt ga je de software inbedrijfstellen op locatie.

Je bent al enkele jaren succesvol met industriële automatisering en toe aan de volgende stap in je carrière. Een stap waarbij je samen met ons vorming gaat geven aan het (mee) opzetten en ontwikkelen van de architectuur voor de applicatie software van Valor Qliqflow.  Door de complexiteit van de baan en uitdaging is een HBO+ werk- en denkniveau een vereiste. Je hebt goede communicatie eigenschappen en voelt je comfortabel genoeg om ook gesprekken op niveau in het Engels te voeren.

Verder:

  • Ben je gedreven en ambitieus en houdt er van je kennis constant uit te breiden en te verdiepen;
  • Ben je een echte doorzetter die van uitdagingen houdt en mee wil groeien met het bedrijf;
  • Is prioriteit stellen geen probleem en ben je op de hoogte van de laatste software design technieken & tooling;
  • In het bezit van een afgeronde technische HBO of Universitaire opleiding richting industriële automatisering, informatica of mechatronica met affiniteit voor hardware;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met industriële automatisering, C++, C# en ervaring in programmering van hogere programmeertalen ten behoeve van machinebesturingen;
  • Je hebt ervaring in het programmering van web-based interfaces (pre);
  • Je hebt enkele jaren (werk)ervaring met transportsystemen of met warehouse (pre);
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B.
Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marc Timmermans | mobiel: 31(0)6 2638 2019 | email: timmermans@triceps.nl

    Upload hier je CV: