- Jouw volgende project: Interim Supply Chain Projectleider

Supply Chain Projectleider

Onze opdrachtgever Vacu Vin is meer dan drie decennia succesvol in de ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van wijn- en baraccessoires. Deze producten worden gebruikt door consumenten in bijna 90 landen over de hele wereld. Marketing en sales werken daarvoor samen met een internationaal partnernetwerk.

Veel van de producten zijn in eigen huis ontwikkeld en zeer innovatief. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten, waarmee mensen volop kunnen genieten van de presentatie en de smaak van wijn. De productie vindt plaats in verschillende fabrieken, voornamelijk in Europa. De organisatie schakelt daarnaast in het productiebedrijf ook mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Met hun hoofdvestiging in de randstad van Nederland, schaalt het bedrijf nu op. Het heeft voor de komende jaren een ambitie neergezet om te groeien. Ook het ERP-pakket is hiervoor gemoderniseerd. Wij zijn nu op zoek naar een hoogwaardige interim supply chain specialist en projectleider.

Voor de planning van productie en inkoop maakt onze opdrachtgever gebruik van Exact Globe Next. Ter voorbereiding op de groei van het bedrijf is onlangs de nieuwste versie van Exact geïmplementeerd en bevindt het zich in de optimalisatie fase. Om het optimalisatieproces te versnellen is er extra ondersteuning nodig. Hiervoor moeten de belangen van alle betrokken afdelingen goed op elkaar zijn afgestemd en de samenwerking geoptimaliseerd. Daarnaast is er behoefte aan externe kennis om gemaakte keuzes te verifiëren en mogelijke verbeteringen aan te dragen.

Onder leiding van een ervaren Interim Supply Chain Specialist, met veel kennis van Exact, moet dit proces worden versneld, het kennisniveau verhoogd en de onderlinge afstemming geoptimaliseerd. We zoeken een pragmaticus en doener die projectmatig aan de slag gaat met en verantwoordelijk is voor de optimalisatie van de Supply Chain Planning. Je verbindt de afdelingen Purchasing, Production, Sales en Logistics en rapporteert aan de Chief Operations Officer.

Op basis van vele jaren ervaring kent supply chain planning voor jou weinig geheimen en met Exact kun je lezen en schrijven. Je stelt verschillende projectteams samen en neemt daarin een leidende en verbindende rol in samenspraak met de verschillende afdelingen. Je analyseert en verifieert de gekozen oplossingsrichtingen; waar nodig draag je verbeteringen aan. Je houdt het overzicht, bewaakt gestelde deadlines en rapporteert de voortgang van het project.

Daarnaast:

 • Beschik je over een HBO-opleiding Supply Chain Management, Logistiek, Techniek of Management & Organisatie;
 • Heb je uitgebreide en recente ervaring met Exact;
 • Ben je analytische scherp en vaardig;
 • Heb je leidinggevende capaciteiten en ervaring als projectmanager;
 • Ben je een verbindende communicator;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Heb je kennis van Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
 • Ben je een teamspeler die past in een klein team;
 • Zelfstandig, gedreven, doortastend en volhardend en heb je een hands-on mentaliteit.
Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Frank Weegink | mobiel: +31 (0)6 21 39 08 1 | weegink@triceps.nl  of Harry Nauta | mobiel +31 (0)6 29 50 40 30 | nauta@triceps.nl

  Upload hier je CV: