- Triceps: Executive Search –

Trusted Advisor Onderwijs

Trusted Advisor Onderwijs

De organisatie is specialist in strategie-implementatie voor verschillende sectoren. Vanuit een uniek landgoed aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug werken ongeveer 50 professionals aan hun missie: het duurzaam realiseren van financiële en operationele prestatieverbeteringen van organisaties en daarmee de mensen die er werken. Met het motto ‘Echt in resultaat!’ gelooft opdrachtgever dat het resultaat voor de stakeholders alleen duurzaam is door de combinatie van inhoudelijk oplossingen (‘ratio’) en impactvol verandermanagement (‘emotie/mens’). Vanuit die combinatie ‘hoofd en hart’ realiseren zij doorbraken op het gebied van organisatie-en procesoptimalisatie, leiderschap, performance verbetering, samenwerking, lean-6 Sigma, marktbewerking- en distributie, (post) fusie-en integratie en verkoopeffectiviteit.
De Practice Onderwijs van deze organisatie heeft de ambitie om dé vertrouwde adviseur voor ROC’s, Hogescholen en Universiteiten te zijn. Als adviseur binnen deze practice ben je verantwoordelijk voor het implementeren van strategische vraagstukken van opdrachtgevers. In een hecht team van collega’s werk je aan inhoudelijke- en veranderkundige vraagstukken en oplossingen op het gebied van ondermeer ‘Fusies- en overnames’, ‘Commercial Excellence’, ‘Customer Orientation’ en ‘Operational Excellence’. Het team is persoonlijk én professioneel: geen ellebogen, hard werken, veel sparren, veel lachen en veel leren. Voor projecten bij opdrachtgevers mag jij dergelijke teams leiden. Men ziet jou als natuurlijke autoriteit op het gebied van project-implementatie en procesbewaking op zo’n manier dat uitbreidings- en vervolgopdrachten jou als Trusted Advisor van nature worden gegund.
Jij bent een bevlogen professional die mensen in beweging krijgt met jouw aanstekelijk enthousiasme. Een creatieve maar ook analytische adviseur die zich goed inleeft in de belevingswereld van jouw klanten, zonder daarbij jouw eigen ideeën en het beoogde resultaat uit het oog te verliezen. Jij gaat voor het realiseren van duurzame groei van ROC’s, Hogescholen en Universiteiten en gelooft daarbij in de kracht van vorm in combinatie met inhoud. Jij brengt graag structuur aan in chaos en onderbouwt onderbuikgevoel graag met feiten. ‘Samen plezier hebben in wat jullie doen’ is volgens jou essentieel in het halen van resultaat en het komen tot oplossingen met klanten. Na jouw academische studie (bedrijfskunde, bedrijfseconomie of anderszins relevant) ben jij als consultant aan de slag gegaan binnen een (big four) adviesbureau. Misschien heb je daarna wel zelf leiding gegeven binnen een onderwijsinstituut. Daar heb je veel geleerd over processen en structuren. Maar je hebt vooral geleerd dat je behoefte hebt aan ruimte om je eigen ideeën en visie rondom consultancy en duurzame groei inhoud te geven. Nu is het tijd om het juk van vaste structuren en gebaande paden af te schudden. Nu is het tijd voor ondernemerschap vanuit een vaste baan. Nu – na 5 tot 10 jaar ervaring – is het tijd voor waar het echt om gaat: jouw toegevoegde waarde. Echt in resultaat!