Are you at your most powerful?

CFO-On-Demand

CFO-On-Demand

Triceps is al 22 jaar uw “partner” aan de management tafel.

Sinds kort is financiële kennis en kunde toegevoegd aan onze praktijk. Als ondernemer heb je behoefte aan toekomstvisies, businessplannen of gesprekken met banken of investeerders. Onze ervaren hands-on CFO’s kunnen u hierbij als onderdeel van uw team helpen.

Met onze on-demand (“part-time abonnement”) service is deze top-level dienstverlening schaalbaar en bereikbaar voor ondernemingen van elke omvang.

Triceps biedt je een CFO-On-Demand: een hoogwaardige professional met bewezen ervaring die uw organisatie meerwaarde geeft. Iemand die overzicht houdt, financiële kennis en inzicht heeft en ondersteuning biedt bij het creëren en realiseren van de toekomstvisie. De CFO’s van Triceps zijn betrokken en versterken je  bestaande team op die momenten dat je hen het hardst nodig hebt.

Uw CFO-On-Demand is niet in dienst, maar is onderdeel van uw  organisatie en hij of zij verbindt zich voor langere tijd aan je bedrijf en is inzetbaar wanneer de situatie hierom vraagt.

CFO-On-Demand kan je helpen bij:

  • Algemene business strategie en meer jaren budget
  • Financiële Rapportage en analyse
  • Cash Flow planning
  • Voorbereiding van financiering of eigendomsverandering
  • Managen van relatie met bank en aandeelhouders

Voor meer informatie over onze CFO diensten, waaronder CFO-On-Demand , kunt u contact opnemen met Eugene Kaerts (kaerts@triceps.nl of +31(0) 6 55 39 88 76) en Nico de Vries (devries@triceps.nl of +31(0) 6 29 35 28 82).

Mochten zij even niet bereikbaar zijn kunt u ons altijd bellen op het algemene nummer 088- 5000 500 voor vragen of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mailen kan ook naar info@triceps.nl.